Gloss Factory Komplett Bilvask Alt du trenger for en god bilvask

Gloss Factory Komplett Bilvask

Alt du trenger for en god bilvask

Varenr: 172237_bun
848,-
-+
94 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Gloss Factory Komplett Bilvask gir det det du trenger for å utføre en komplett vask av bilen. Inkludert nedvask tidlig på våren og vedlikeholdsvask gjennom hele sommeren.

 

Bruk såpen både i skumkanonen til din høytrykkspyler og rett i vaskebøtten. Gloss Factory DEILIG bilshampo er en bilshampo som egner seg like godt i skumkanonen som i bøtta. Skummer godt, lukter godt og gir god glid til berøringsvasken. 

 

 

Gloss Factory Komplett Bilvask inneholder

Gloss Factory Deilig Bilshampo m/balsam, 3 liter

Gloss Factory DEILIG bilshampo med balsam er en skikkelig deilig bilshampo til din skikkelig deilige bil, som gir en skikkelig deilig glans. Bedre kan neppe en skikkelig digg bilshampo beskrives.

 

Dette er en perfekt bilshampo for vedlikeholdsvask. En shampo som hverken tærer på eksisterende beskyttelse - enten du har keramisk coating eller organisk voks. Den tilsetter ikke "kunstig" voks eller forringer den glansen du har i lakken, men med sin balsamteknologi ivaretar den bilens originale glans. 

 

Gloss Factory DEILIG bilshampo med balsam er snill mot alle overflater. Den skader hverken chrome, plast, gummilister eller andre overflater. Denne shampoen er også trygg å bruke på caravan/camping og båt. 

Gloss Factory Avfetting, 1 liter

Gloss Factory Degreaser er en kaldavfetting laget for å fjerne asfaltflekker og andre forurensinger.

Gloss Factory Asfalt & Flyverust EXIT, 500 ml.

Gloss Factory Asfalt & Flyverustfjerner er et kraftig produkt som effektivt og enkelt fjerner olje- og asfaltrester samtidig som det løser opp flyverust. Med sin unike formel og tiksotropiske (geleaktige) egenskaper, evner det å henge lenge på alle overflater.  Dette gjør at produktet meget effektivt løser opp så vel olje og asfaltrester, som metallpartikler fra overflaten, slik at du enkelt kan skylle dette av.

 

SONAX Xtreme Spray & Seal, 750ml

 

Sonax Xtreme Spray & Seal er en keramisk sprayforsegling som sprayes på umiddelbart etter vask, mens bilen fortsatt er våt. Spray over hele bilen og skyll. Gir en ekstremt perleeffekt og styrker enhver keramisk beskyttelse.

 

 Gloss Factory Keramisk Sprayforsegling er en enkel i bruk og gir opptil 4-5 måneder varighet ut av en påføring. Keramisk Sprayforsegling vil gi lakken på bilen din en super hydrofobisk effekt slik som vi kjenner igjen fra teflon stekepanner. Vann og skitt vil rett ikke feste seg like godt i lakken som også resulterer i enklere vask. 

 

Vaskeutstyr

Med i dette settet følger det også med en god Chenille Vaskehanske fra Gloss Factory. Et mikrofiber tørkehåndkle fra Gloss Factory og en god, myk kost fra Work Stuff

 

Dette trenger du i tillegg

For å få best utnyttelse av dette vaskekitet bør du ha en høytrykkspyler med skumkanon, en stor bøtte og tilgang på rikelig mengder vann.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
184100