Chemical Guys Hydro Suds Wash Kit HydroSuds Ceramic Car Wash Soap

Chemical Guys Hydro Suds Wash Kit

HydroSuds Ceramic Car Wash Soap

Varenr: 169372_bun
807,-Kampanjepris
Veil.998,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Er du langt over snittet opptatt av blank lakk, bør du være like opptatt av en så skånsom vask som mulig. I denne pakken har vi satt sammen en super såpe for dette formålet, sammen med vår mest skånsomme vaskehanske og det mest skånsomme tørkehåndkleet på markedet.

 

Perfoekt for deg som mener kun det beste er godt nok.

 

 

Chemical Guys HydroSuds Ceramic Soap, 473 ml.

HydroSuds Ceramic Car Wash Soap kombinerer en ekstremt skummende pH-nøytral bilsåpe med effektene av de glansgivende SiO2 partiklene.

 

Såpen er tilsatt mengder med nanobasert SiO2 som legger igjen en keramisk beskyttelse og gir en utrolig glans for hvert drag du gjør med vaskehansken. HydroSuds gir alene en god beskyttelse ved å etterlate seg en silika-rik film som frastøter vann, skitt og forurensninger.

 

Bruk HydroSuds på en ubehandlet bil for flotte, dansende vannperler eller på en behandlet bil for å booste eksisterende coatinger. HydroSuds er blandet med SiO2, hovedingrediensen i keramiske coatinger. Dette gjenoppliver og revitaliserer din coating kun ved å vaske bilen som normalt. Dette er den nye, perfekte etterbehandlings-såpen som forsterker og forbedrer holdbarhet, glans og perleeffekt på alle typer voks, forsegling og coatinger.

 

Tilsett så lite som 30-40ml av HydroSuds til 18L vann for å maksimalisere levetiden på din coating eller forsegling!

 

Turisimo Wool Wash Mitt

Turisimo Wool Wash Mitt er en vaskehanske av mykt syntetisk ull som løfter hele opplevelsen til nye høyder. 

Er du opptatt av en skånsom vask så er dette vaskehansken for deg. Turisimo Wool Wash Mitt glir lekende lett over overflaten, faktisk en at de glatteste vaskehanskene vi har prøvd. Samtidig holder det syntetiske stoffet på masse såpevann som igjen bidrar til å minimere sjansen for vaskeriper. 

Wool Wash Mitt fra Turisimo kan enten brukes som "svamp" ved at du unnlater å tre den på hånden og vasker som med en svamp samtidig som det er en hanske. Her velger du helt selv hva du ønsker å gjøre. 

Grunnet de lange "ull" trådene vil smuss som blir vasket av lakken krype inn i stoffet og ikke ligge mellom vaskehansken og lakken. Turisimo Wool Wash Mitt slipper frigjør effektivt smuss så fort den blir dyppet i rent vann også. 

 

Chemical Guys Woolly Mammot Tørkehåndkle (64 x 92 cm)

Chemical Guys Woolly Mammoth er uten tvil det aller tykkeste, mykeste og mest-absorberende tørkehåndkledet noensinne laget.

 

 

Dette gigantiske håndkledet er perfekt for tørking av alle typer biler, uansett størrelse.

Woolly Mammoth kan absorbere nesten 4 liter vann og tørker selv store kjøretøy på null tid.

 

Den ultramyke 70/30 blandingen av høykvalitets mikrofiber sikrer deg en ripefri og effektiv tørk, selv på sensitiv lakk.

 

Billige mikrofiberkluter og håndkle har ofte harde nylonkanter som kan ripe lakken ved tørking. Woolly Mammoth er kant-sydd med supermyke silkebånd for å unngå nettopp dette.Ønsker du å tørke bilen raskt, effektivt og trygt er Woolly Mammoth tørkehåndkledet du skal ha!

 

 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
179988