Chemical Guys Shiney Car Kit Gir ren bil og skarp glans!

Chemical Guys Shiney Car Kit

Gir ren bil og skarp glans!

Varenr: 169710_bun
799,-Kampanjepris
Veil.1 198,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Er du glad i blank bil? Da er dette et perfekt vaskekit fra Chemical Guys til deg. Chemical Guys Shiney Car Kit har en gos skumsåpe som du legger med din skumkanon, deretter en grundig, men skånsom bøttesåpe for å få overflaten 100% ren. Deretter bruker du After Wash i tørkeprosessen for å virkelig sette prikken over i-en. 

 

Speilbkank lakk hver ved hver vask!

Chemical Guys Shiney Car Kit inneholder

  • Chemical Guys Honeydew Snow Foam
  • Chemical Guys Citrus Wash & Gloss
  • Chemical Guys After Wash
  • Turisimo Heavenly Dry Tørkehåndkle

Chemical Guys Honeydew Snowfoam er tykkere, glattere og mer effektiv enn noen gang! Kraftige tensider bryter gjennom skittlag og løser opp forurensninger. Boblene som skapes innkapsler skitt og smuss og fører dette bort fra lakkoverflaten, ripefritt og enkelt.

 

Chemical Guys Honeydew Snowfoam er fortsatt en meget mild og fin såpe for deg som vasker mye, da den er ekstremt snill mot både voks og forseglinger. Honeydew etterlater seg ingen rester og den inneholder såkalt vann-mykner (kalk fjerner), noe som er en stor fordel dersom vannet man bruker er spesielt hardt

 

Chemical Guys Citrus Wash & Gloss løser med sin naturlige, sitrusbaserte formulering enkelt opp selv de tøffeste forurensninger.

 

Med tilsatte glansforsterkere, både forsterker og intensiverer den samtidig dybde og glød i alle typer lakk. For å minimere risikoen for vaskeriper og swirls, er den i tillegg tilsatt superglatte smøremidler.

 

Citrus Wash & Gloss er en av de mest skummende bilshampoer som eksisterer og kan med fordel brukes i både bøtte og skumkanon.

 

Chemical Guys AfterWash er en avansert glansforsterker laget for å hjelpe deg i tørkeprosessen. Det mange ikke tenker på, er at ofte kan vanlig tørking av et kjøretøy skape riper, selv om det er vasket etter alle kunstens regler. Har du i tillegg en bil med myk lakk vil dette nesten garantert skje!

 

I tillegg til å forenkle tørkeprosessen gir AfterWash en meget fin og dyp glans til både behandlede og ubehandlede overflater. For vedlikehold av voksede og forseglede lakker er AfterWash helt suveren!

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
180444