143200

Chemical Guys Skumkanon pakke

Skumkanon og Forvask for effektiv vask

Varenr: 162084_bun
2 148,-
-+
56 stk på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Dette er pakken for deg som ønsker den kuleste skumkanonen på markedet, med en effektiv forvask som gjør bilvasken enda mer morsom. Vi anbefaler alltid å legge en god forvask før man starter å vaske bilen. Dette for å hindre vaskeriper og andre skader på lakken, pga skitt som ligger på lakken.

 

Chemical Guys Big Mouth Max

Chemical Guys Big Mouth Max vil lage masse skum som fester seg til overflaten, slik at man lettere får løst opp skitt og smuss. Den retter skummet dit du vil ha det og er lett og justere slik at den gir deg optimal kontroll over skummet ditt.

 

Ergonomisk håndtak gjør skummingen veldig behagelig. Full Flow Technology skyter som en bred vifte eller i en konsentrert strøm. Den har en stor ventil som suger inn mye luft, som igjen sørger for maksimalt med skum. Stor flaske på 1 liter sørger for å fortynne såpen jevnt og den gjennomsiktige flasken gjør at det blir enkelt å blande riktig.

 

VIKTIG! Denne skumkanonen er produsert for å fungere optimalt med Chemical Guys - såper. Ved bruk av sterkere såper i såpebeholderen vil det resultere en sprø plast som kan ved enkelte tilfeller knekke. Vi har dessverre ingen ekstra flasker til denne uten skumkanon.

 

Chemical Guys Honeydew Snow Foam 3.7L

Lag snøstorm, når som helst, hvor som helst!

 

Chemical Guys Honeydew Snowfoam er tykkere, glattere og mer effektiv enn noen gang! Kraftige tensider bryter gjennom skittlag og løser opp forurensninger. Boblene som skapes innkapsler skitt og smuss og fører dette bort fra lakkoverflaten, ripefritt og enkelt.

 

Honeydew Snowfoam er fortsatt en meget mild og fin såpe for deg som vasker mye, da den er ekstremt snill mot både voks og forseglinger. Honeydew etterlater seg ingen rester og den inneholder såkalt vann-mykner (kalk fjerner), noe som er en stor fordel dersom vannet man bruker er spesielt hardt. For å unngå vaskeriper er riktig vasketeknikk og riktige produkter utrolig viktig.

 

Med Honeydew Snow Foam har du tatt et skritt i riktig retning! Ikke bare hjelper såpene fra Chemical Guys deg med å oppnå en ripefri vask, de gjør også prosessen fra skitten til skinnende ren bil utrolig mer morsom!

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilvask
Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 3 Chemical Guys
Helse, miljø og sikkerhet (HMS) H413 - Kan forårsake skadelige langtidsvirkninger for liv i vann
Produsent Chemical Guys
Type Komplette sett (Bundles)
Type Skumsåpe
Type Skumkanoner


Dokumenter
Tilbehør
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
Chemical Guys Skumkanon pakkeSkumkanon og Forvask for effektiv vaskHatt ganske mang kanoner nå men til nå den ALLLLLLEEERR beste jeg har hatt!
143200