Chemical Guys Ceramic Interiør Kit Rens og beskytt interiøret ditt

Chemical Guys Ceramic Interiør Kit

Rens og beskytt interiøret ditt

Varenr: 162082_bun
566,-Kampanjepris
Veil.629,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

 

Vi har satt sammen et flott interiørsett, der du har produkter både for vask og beskyttelse. Dette interiørsettet fra Chemical Guys inneholder en av våre bestselgere, Chemical Guys Total Interior Cleaner. Den kan brukes til å vaske alle overflater innvendig på bilen, inkludert glass. 

 

Den helt nye Chemical Guys Hydro Interiør vil legge igjen en keramisk beskyttelse på de innvendige overflatene og gjøre bilen enda enklere å holde ren. Beskytter også mot eventuelt søl fra baksetet og UV stråler fra solen. 

 

Chemical Guys Innerclean

 

Den unike formuleringen renser og beskytter så og si alle innvendige overflater raskt og enkelt. InnerClean fjerner skitt, støv og fett mens den samtidig bringer tilbake den originale, friske glansen. Rens og forny dashbord, dørpanel, ratt, vinyl og LCD skjermer i èn operasjon uten å være redd for skjolder og streaks.

 

Chemical Guys InnerClean har en helt ny og forbedret antistatisk sammensetning som hindrer støv og skitt i å feste seg. Hva innebærer dette? -Helt ny lukt som nøytraliserer og fjerner vond lukt samtidig som det renser. -Mange quickdetailere kan legge igjen rester. InnerClean etterlater ingen produktrester.

 

 

Chemical Guys Hydrointerior Ceramic

Chemical Guys Hydrointerior Ceramic Quick Detailer er den perfekte sammensetningen av quickdetailer og en keramisk coating som gir deg en beskyttelse som virkelig varer. Med Hydrointerior fra Chemical Guys vil interiøret til en hver tid skinne, og overflatene i interiøret blir fantastisk enkelt å rengjøre i etterkant.

 

Chemical Guys Hydrointerior Ceramic Quick Detailer er beskyttende mot jord, smuss, oljer og ikke minst UV-stråler. Den unike sammensetningen av SiO2 leverer noe av det siste innen moderne kjemi, dermed kan denne måle seg som en av de beste innen interiør vask og beskyttelse.

 

3 stk. Mikrofiber Diamond Finish

Klutene har en mikrofiberblanding på 80% Polyamid og 20% Polyester og er på 300gsm som gir en god blanding for rengjøring.

Klutene egner seg til det du ønsker. Som navnet tilsier er de universale og vi liker å bruke de til interiør, lakk og felger. Dette er klutene som skal bli arbeidshesten din og hjelpe deg til alle oppgaver.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
143011