178637

Autoglym Vask og beskytt kit

Alt du trenger for vedlikeholdsvask

Varenr: 168314_bun
1 149,-
-+
45 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Vaskepakken for deg som liker å bruke både bøttevask og skumkanon, vi har også lagt ved våre favoritt produkter for håndvask og tørk av bilen. 

 

Det er ekstra moro å vaske bilen når det skummer skikkelig. Når det i tillegg lukter som kirsebær er det en ren fornøyelse.Foaming Car Wash etterlater en ren overflate uten skjolder og striper og har en perlende finish. Spesielt godt egnet til bøttevask, men kan også brukes i skumkanon..

 

Foaming Car Wash er en brukervennlig pH-nøytral skumvask. Skummet bryter raskt ned og fjerner forurensninger fra kjøretøyet.

 

For en langvarig glans, avslutt med Autoglym Rapid Aqua Wax.

 

Slik bruker du dette produktet:

  1. Rist godt. Hell 2 korker i en bøtte med 10 liter vann.
  2. Spyl karosseri før du begynner for å skylle bort overflødig skitt. Arbeid alltid på en kald overflate, sjamponer bilen fra taket ned. Ikke la sjampoen tørke på bilen.
  3. Skyll med vann og tørk med et mikrofiber håndkle for å forhindre vann flekker. Hvis du bruker Rapid Aqua Wax, er det ikke nødvendig å tørke bilen.

 

Autoglym Rapid Ceramic Spray gir deg rask og enkel måte å beskytte lakken på. Rapid Ceramic fra Autoglym fungerer på lik linje med tilsvarende keramsike sprayforseglinger som vil raskt binde seg til lakken og etterlate en hydrofobisk hinne. Dette vil gjøre vedlikeholdsvasken enda enklere!

 

Bruk Autoglym Rapid Ceramic Spray på enten tørr eller våt bil. Du sprayer på og tørker av med en god mikrofiberklut, utrolig enkelt og effektivt!

 

Holdbarheten skal være opp til 3 måneder med en slitesterk hydrofobisk beskyttelse.Autoglym Rapid Ceramic Spray etterlater i tillegg en nydelig tropisk duft.

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilvask
Gruppe 1 Lakkforsegling
Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 3 Autoglym
Gruppe 3 Turisimo
Gruppe 3 Gloss Factory
Helse, miljø og sikkerhet (HMS) H317 - Kan utløse allergisk hudreaksjon
Produsent Autoglym
Type Komplette sett (Bundles)
Type Hurtigvoks & spraysealer
Type Skumsåpe
Type Håndklær
Type Svamper og vaskehansker


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
178637