CarPro Exclusive Wash Kit Kvalitet for komplett vedlikeholdsvask!

CarPro Exclusive Wash Kit

Kvalitet for komplett vedlikeholdsvask!

Varenr: 156071
1 449,-
-+
39 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

CarPro er en av de største innovatørene i markedet og er uten tvil en kvalitetsleverandør. CarPro Exclusive Wash Kit er en samling av våre favoritter fra CarPro sortimentet. Når vi skal gi bilen eksklusiv, skånsom spa-opplevelse og samtidig vare trygg på at vi vasker vekk skitt, smuss og veistøv skånsomt - uten å påvirke beskyttelselaget vi har lagt på lakken, er dette pakken vi velger.

 

 

CarPro Reset er en helt "ærlig" såpe, uten masse kunstige glansforbedrere. Dette er en såpe som fjerner skitt - ikke noe mer. Når vi vasker med Turisimo Wool Wash Mitt, glir såpevannet nærmest friksjonsfritt på overflaten. Dette gir den den mest skånsomme vasken du kan tenke deg. 

 

Mens bilen fortsatt er våt, legger vi et forsterkende lag forsegling, ved hjelp av den etterhvert legendariske HydrO2. Bare spray på og skyll av, før vi tørker med et tørkehåndkle som nærmest er i en klasse for seg. CarPro DHydrate Towel gir deg en skjoldefri, skånsom tørk.

 

Vi har dessuten lagt ved får favoritt for å fjerne flyverust, bremsestøv etc. Bruk den på felgene gjennom vinterhalvåret for å holde disse frie for bremsestøv, eller bruk den på lakken i forbindelse med vårklargjøring av bilen.

 

CarPro Exclusive Wash Kit er et komplett vaskesett du kan bruke hele året.

CarPro Exclusive Wash Kit inneholder

CarPro Reset intensive car shampo

CarPro Reset Intensive bilshampoo er spesielt laget med tanke på å forsiktig løsne smuss og skitt, uten å skade den underliggende beskyttelsen. Shampoo´n er ekstremt konsentrert og kun en kork av sjampoen er nødvendig for en hel bøtte med vaskevann.

Turisimo Wool Wash Mitt

Turisimo Wool Wash Mitt er en vaskehanske av mykt syntetisk ull som løfter hele opplevelsen til nye høyder. 

Er du opptatt av en skånsom vask så er dette vaskehansken for deg. Turisimo Wool Wash Mitt glir lekende lett over overflaten, faktisk en at de glatteste vaskehanskene vi har prøvd. Samtidig holder det syntetiske stoffet på masse såpevann som igjen bidrar til å minimere sjansen for vaskeriper. 

CarPro HydrO2 LITE

CarPro Hydro2 Lite er en Sio2(keramisk) basert spray forsegling som gir en selvrensende effekt, god vannperling og god glans på sekunder. Hydro2 Lite er også berøringsfri som tilsier at du faktisk ikke trenge å berøre bilen din for å legge denne lakkforseglingen. Høres kanskje litt for godt ut? Det er det ikke.

CarPro IronX Lemon scent

IRON-X sin avanserte pH-balanserte (pH-7) formel bryter trygt ned flyverust og annen forurensing forårsaket av blant annet bremser, tog og byggeindustri. Felles for denne type flyverust er at den finnes overalt på våre veier og at den trenger ned i lakkens porer og danner grobunn for framtidig rust. Det er derfor viktig at denne fjernes og for å sikre at det blir gjort grundig bør du velge et produkt av høy kvalitet, slik som CarPro Iron-X.

CarPro DHydrate Drying Towel 70x100cm

Designet for å lett gli langs overflaten på ditt kjøretøy. DHydrate trekker lett til seg alle dråper langs overflaten og legger ikke igjen noe vann. Tørkehåndklet fungerer best om du legger det ut på lakken og drar i hjørnene, fungerer utmerket på både behandlet og ubehandlet overflate. DHydrate har fått en lys grå farge som gjør at det skal være enkelt å oppdage om det har kommet noe skitt i kluten.

HMS


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
128333