Autoglym Polar Bundle Autoglyms polar-serie samlet

Autoglym Polar Bundle

Autoglyms polar-serie samlet

Varenr: 157460-bun
739,-Kampanjepris
Veil.898,-
-+
53 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

I denne pakken finner du Autoglyms 3-stegsprosess i Polar-serien. Forvask med skum, etterfulgt av berøringsvask med skum og til slutt lakkforsegling også med skum. Alle produkter i denne pakken anbefales å brukes sammen med en skumkanon på høytrykkspyler.

 

Autoglam Polar Blast - 2,5 liter

Autoglym Polar Blast er et snøskum som kan påføres ved hjelp av en høytrykkspyler eller skumpistol som et forvask. Den dekker kjøretøyet i et rikt skumteppe som fester seg til lakken for å løsne skitt og kraftig tilsmussing forsiktig før du sjamponerer.

 

Dette reduserer risikoen for riper og vaskemerker forårsaket av at en svamp eller vaskehanske beveger seg over kraftig forurensning.

 

Autoglym Polar Blast er pH-nøytral og vil ikke påvirke eksisterende vokslag eller annen beskyttelse.

Autoglym Polar Wash - 2,5 liter

Autoglym Polar Wash er konstruert slik at du skal skumme ned hele bilen og jobbe over med en vaskehanske eller svamp. Autoglym Polar Wash vil løse opp forurensingene i lakken samtidig som den gir en fantastisk god glid over lakken mens du vasker berøringsvask. Dette resulterer i at skummet gir et beskyttende lag mellom lakken og vaskehansken din som gir en skånsom vask som minimerer fare for vaskeriper, samtidig som deg gir meget god vaskeeffekt.

 

Autoglym Polar Wash gir et tykt skum som henger lenge nok til at du kan jobbe deg rundt bilen med en vaskehanske. Dypp vaskehansken av og til i bøtten med rent vann for å skylle ut forurensinger i hansken. Bilvask har aldri vært så skånsomt samtidig som det er en av de mest effektive vaskemetodene.

Autoglym Polar Seal - 1 liter

Autoglym Polar Seal er en beskyttende syntetisk forsegling som er spesielt formulert for påføring gjennom en høytrykkspyler med en skumpistol. Det overfører et hydrofobt lag til lakken som får vann til å perle på overflaten, noe som reduserer tiden det tar å tørke bilen.

 

Bare sprøyt på et rent, vått kjøretøy, skyll av og tørk for å etterlate en høyglanset overflate.

HMS


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
131482