Carpro & Tuga Glassrenskit Pro Svært effektiv vask av rutene på bilen

Carpro & Tuga Glassrenskit Pro

Svært effektiv vask av rutene på bilen

Varenr: 170015_bun
458,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Carpro Glass mitt er nok en nyvinning fra Carpro som gjør jobben smartere, mer effektivt og raskere. Sammen den helt spesielle glassrensen fra Tuga blir dette en vinner combo! Vask rutene innvendig raskt og effektivt, samtidig som du etterlater en duggavvisende og antistatisk overflate! Carpro Glassmitt

 

 

GlassMitt fra CARPRO er spesielt designet for en mer grundig kant til kant rengjøring av innvendig glassflater.

 

Den spesielle blandingen av mikrofiber sørger for skånsom stripefri rengjøring, og fjerner alle forurensninger som vanligvis skaper en uklar film på innsiden av rutene dine. God rengjøring av ruter innvendig sørger for bedre sikt og reduserer duggdannelse.

 

Tuga Tugalin glassrens er en høyytelse glassrens med langtidsvirkning. Den fjerner meget effektivt fettfilm, sot, nikotinflekker, oljefilm, fettflekker, fingeravtrykk, insekts rester, m.m. og etterlater overflaten glatt og helt skjoldefri og den reduserer effektivt duggdanelse.

 

Nanopartiklene i Tugalin glassrens etterlater et usynlig beskyttende lag som forsinker ny tilsmussing, noe som gjør neste rens enklere. Tugalin glassrens er et svært effektivt og lettbrukelig rengjøringsmiddel som gir perfekte resultater på glass i biler og kjøretøy, samt på glass i industri, kommersiell virksomhet og i husholdningen som for eksempel baderomsspeil og vinduer.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
180849