Strands Ledbarkit for Tesla model S og X Komplett Dark Knight Identity Led Bar20"

Strands Ledbarkit for Tesla model S og X

Komplett Dark Knight Identity Led Bar20"

Varenr: 173248_bun
5 737,-Kampanjepris
Veil.8 195,-
-+
6 stk på lager
Delbetaling fra 310,-/måned
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Dette komplette settet er utstyrt med Strands Dark Knight Identity Led Bar 20", og det er det ultimate tillegget for din Tesla Model S eller X. Opplev en kjøreopplevelse uten sidestykke med kraftig belysning og et eksklusivt design som forvandler ditt kjøretøy til en ekte identitet.

Kraft og Prestasjon i Én LED-bar

Strands Dark Knight Identity er kronjuvelen i Dark Knight-serien og er fulladet med kraft og lysstyrke som går langt utover det vanlige. Takket være avansert TIR-optikk (Total Internal Reflection) gir Identity deg både bredt og langt lys som strekker seg over 500 meter. TIR-teknologien samler og retter lyset med en perfekt balanse, slik at du får optimal belysning uansett hvilken type vei du ferdes på.

Eksklusivt Design for Enestående Utseende

Strands Dark Knight Identity er en fryd for øyet, både på dag- og nattestid. Det svarte glasset på LED-baren gir et futuristisk og eksklusivt utseende som skiller seg ut på veien. Med sitt slanke design, med en dybde på kun 55,5 mm og en høyde på 58 mm (75 mm inkludert braketter), passer denne LED-baren til nesten alle Tesla som trenger ekstra belysning. Monteringen er enkel takket være bak- og sidebrakettene som følger med.

Duo Posisjonslys for Unik Stil

Strands Dark Knight Identity kommer med en unik duo-funksjon for posisjonslyset. Velg mellom oransje og hvitt lys, og skap et iøynefallende inntrykk når du kjører. Opplev den myke starteffekten der lyset gradvis øker i intensitet før det når full kapasitet.

Kraftig og Effektiv Lys

Med en teoretisk lumen på 12000 og en effektiv lumen på 9800, leverer Dark Knight Identity enestående belysning som gir deg full kontroll på veien. Den har en kastelengde på hele 458 meter ved 1 LUX og en fargenyanse på 6000 Kelvin, som gir deg klar og naturlig belysning. IP-graden på 68/69K sikrer at denne LED-baren tåler tøffe forhold.

Profesjonell Montering med Strands Pro Kabelsett 1DT

For en rask, enkel og profesjonell installasjon, bruk Strands Pro Kabelsett 1DT (følger med). Dette kabelsettet er spesiallaget med 1x DT-kontakt for alle Strands ekstralys med maksimal effekt på 360W. Det gir en pålitelig tilkobling og beskytter kablene og DT-kontakten mot slag, slitasje, smuss og vann. Siberia kabelsett PRO 1x DT omslutter kablene med en beskyttelsesslange for ekstra sikkerhet, selv i utfordrende nordiske forhold.

Enkel og Feilfri Installering med Strands XBB Canbus Kit

Unngå komplisert ledningsarbeid og feilkoder med Strands XBB Canbus Kit. Dette settet inneholder en Powerunit med to utganger for ekstralys og posisjonslys, sammen med en Dongle som enkelt kobles til bilens OBD-uttak. Den trådløse kommunikasjonen via Bluetooth 5 gjør installasjonen enkel og problemfri. Uansett om du bruker Android eller iOS, kan du utføre installasjonen med din egen smarttelefon på få minutter.

 

Transformér din Tesla Model S eller X med Strands Ledbarkit

Strands Ledbarkit for Tesla Model S og X gir deg muligheten til å oppgradere din kjøreopplevelse til et nytt nivå. Dark Knight Identity Led Bar 20" leverer kraftig belysning og enestående stil, mens Strands kabelsett og XBB Dongle sikrer en feilfri og profesjonell installasjon. Kjør med selvtillit, kraft og eleganse med Strands Ledbarkit.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
185166