Strands Ledbarkit for Tesla model S og X Komplett Dark Knight Nuuk Led Bar 20"

Strands Ledbarkit for Tesla model S og X

Komplett Dark Knight Nuuk Led Bar 20"

Varenr: 173247_bun
5 438,-Kampanjepris
Veil.7 769,-
-+
6 stk på lager
Delbetaling fra 296,-/måned
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Gi din Tesla Model S eller X en bemerkelsesverdig oppgradering med Strands Dark Knight Nuuk Led Bar 20". Dette komplettsettet gir deg en kraftig LED-lysbar som er spesielt designet for elektriske kjøretøy og gir både et imponerende utseende og utmerket lysytelse.

Kraftig Lys i et Sofistikert Design

Strands Dark Knight Nuuk Led Bar 20" er den perfekte følgesvennen for moderne elektriske kjøretøy. Den har et slankt og sofistikert design som kompletterer kjøretøyets utseende. Denne LED-baren er konstruert med et solid aluminiumshus og en mørk polykarbonatlins som beskytter LED-diodene mot steinsprut og tøffe værforhold. Den er skapt for å takle de utfordrende nordiske klimaforholdene, inkludert salt og ekstremvær.

Allsidig Lysbilde for Alle Kjøreforhold

Med en kombinasjon av flombelysning og spotlys, gir Dark Knight Nuuk deg fleksibel belysning for enhver kjøresituasjon. Enten du kjører på mindre skogsbilveier som krever bredt lys eller på lange strekninger der du trenger lys langt fremover, leverer denne LED-baren lys der du trenger det mest. Den har en kastelengde på imponerende 452 meter, noe som gir deg utmerket sikt på veien.

 

Modellen er E-godkjent i henhold til ECE R7 og R112 standarder og leveres med en imponerende 3 års funksjonsgaranti. Vær oppmerksom på at LED-rampen kan levere en effektiv lumen på 9500.

Enkel Montering med Strands Kabelsett og XBB Dongle

For å gjøre installasjonen enkel og profesjonell, bruker du det medfølgende Strands Pro Kabelsett 1DT. Dette profesjonelle kabelsettet er spesiallaget for å koble til alle Strands ekstralys med opptil 360W, inkludert LED-baren. Det beskytter kablene og DT-kontakten mot slag, slitasje, smuss og vann, og gir deg en pålitelig tilkobling.

 

 

Installasjonen er meget enkel med Strands XBB Canbus Kit som følger med i dette kitet. Dette er en Powerunit med to utganger og en Dongle som kobles til bilens OBD-uttak. Den trådløse kommunikasjonen via Bluetooth 5 gjør installasjonen enkel og problemfri.

Oppgrader din Tesla Model S eller X med Strands Ledbarkit

Strands Ledbarkit for Tesla Model S og X gir deg muligheten til å transformere ditt elektriske kjøretøy med imponerende LED-lys og enkel installasjon. Dark Knight Nuuk Led Bar 20" gir deg kraftig lys, holdbarhet og stil, mens Strands kabelsett og XBB Dongle sørger for en profesjonell og feilfri installasjon. Kjør trygt og stilfullt med Strands Ledbarkit.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
185165