Strands Siberia DRH 22" Komplett Kit Komplett led-Bar med heat funksjon

Strands Siberia DRH 22" Komplett Kit

Komplett led-Bar med heat funksjon

Varenr: 170818_bun
5 485,-
-+
100+ stk på lager
Delbetaling fra 298,-/måned
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Strands Siberia DRH 22" er en dobbelradet LED-bar med innebygd automatisk oppvarmet linse. Med moderne design og dobbeltposisjonslys i enten hvit eller oransje gir den et slående utseende og et svært bra lysbilde.

 

Strands Siberia DRH Led Bar 22"

 

Med kombinasjonslysbilde av flom og spot er LED-baren godt egnet for alle typer kjøreforhold, og gir deg lys der du trenger det mest. Godt egnet for både mindre landeveier i skogsområder hvor man ønsker god bredde i lysbildet, eller lange strekninger hvor man ønsker at lyset kastes langt fremme.

 

 

Linsen strekker seg fra kant til kant med en ekstremt tynn ramme. Hvert lille element er laget for å få høyest mulig ytelse og samhandle i perfekt harmoni. Baksiden er buet og huset er designet for å monteres pent på kjøretøyrammer

 

Strands Siberia DRH 22" er E-Godkjent og kan monteres på kjøretøyet ved bruk av Strands skiltbraketter. Merk at effektiv lumen lampen klarer å levere er 6316. Varmefunksjonen starter automatisk ved fem grader og holder snø og is unna linsen.

 

Strands Kabelsett 1 DT Kontakter 12-24V

 

12-24V kabelsett som er tilpasset en LED-rampe med maks forbruk 145W med DT-kontakt, og maks 360W hvis DT-kontakten kuttes. Kabelsettet består av et 40A relé, 30A hengende sikring og kabler (1,5 mm²) med en DT2-kontakt. Kabelsettet er tilpasset de fleste kjøretøy og leveres med PÅ/AV-knapp. Hvis du velger å ikke bruke PÅ/AV-knappen men heller vil ta kontrollstrøm fra f.eks. billykter, brukes den blå kabelen på ledningsnettet.

 

Strands DT Overgang

 

Adapter / omformer som gjør det mulig å gå fra DT-4-kontakt til DT-2-kontakt. Adapteren forenkler montering av ekstralys med dobbeltposisjonslys og kan brukes sammen med Strands Pro Kabelsett.

 

Strands Skiltplatefeste Universal

 

De fleste skiltfester er laget for å passe til en spesifikk LED-bar og passer derfor ikke optimalt til andre ramper. Med disse SIBERIA-festene får du muligheten til å velge akkurat hvilken avstand du ønsker å montere de to festene på, noe som betyr at de passer til alle LED-barer fra Strand Lighting Division sitt sortiment, og gir deg en perfekt installasjon hver gang.

 

Braketten er veldig fleksibel og monteringsmulighetene til din LED-bar er nesten uendelige. Beslagene selges i par (høyre + venstre), og leveres med 8 skruer og en manual.

 

Spesifikasjoner

Teknologi: LED

Spenning (V DC): 9-40V DC

Forbruk (w): 91W fjernlys, 123W fjernlys og oppvarmer

Teoretiske lumen: 16000

Effektiv lumen: 6316

Kastelengde @ 1 LUX: 450m

IP-Grad: 6769K

Farge lyktehus: Sort

Lysilde: Kombinert fjernlys

Posisjons lys: Ja (Hvit or Oransje)

Strømkontakt: DT4

Kabel lengde (mm): 500

Lengde (mm): 562

Dybde (mm): 71,6

Høyde (mm): 76

Høyde inkludertbrakett (mm): 89

E-Godkjent: Ja (ECE R112 R7)

EMC: ECE R10

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
182528