Strands Siberia DRC 22" Komplett Kit Curved Led-Bar pakke med det du trenger

Strands Siberia DRC 22" Komplett Kit

Curved Led-Bar pakke med det du trenger

Varenr: 170817_bun
5 795,-
-+
47 stk på lager
Delbetaling fra 313,-/måned
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Strands Siberia DR Curved 22" er en dobbeltradet LED-bar med buet form som gir maksimal bredde uten å tape kastelengde. En utvidet lysspredning som gir deg mye lys på sidene, i tillegg til at den gir ekte lys fremover, takket være et økt antall spot-reflektorer.

 

Strands Siberia DRC Led bar 22"

 

Med moderne design og dobbeltposisjonslys i enten hvit eller oransje gir den et slående utseende og et svært bra lysbilde. Med kombinasjonslysbilde av flom og spot er LED-baren godt egnet for alle typer kjøreforhold, og gir deg lys der du trenger det mest. Godt egnet for både mindre landeveier i skogsområder hvor man ønsker god bredde i lysbildet, eller lange strekninger hvor man ønsker at lyset kastes langt fremme. Linsen strekker seg fra kant til kant med en ekstremt tynn ramme. Hvert lille element er laget for å få høyest mulig ytelse og samhandle i perfekt harmoni. Baksiden er buet og huset er designet for å monteres pent på kjøretøyrammer.

 

Strands Siberia DRC 22" er E-Godkjent og kan monteres på kjøretøyet ved bruk av Strands skiltbraketter. Merk at effektiv lumen lampen klarer å levere er 4500.

 

Strands Kabelsett 1 DT Kontakter 12-24V

 

12-24V kabelsett som er tilpasset en LED-rampe med maks forbruk 145W med DT-kontakt, og maks 360W hvis DT-kontakten kuttes. Kabelsettet består av et 40A relé, 30A hengende sikring og kabler (1,5 mm²) med en DT2-kontakt. Kabelsettet er tilpasset de fleste kjøretøy og leveres med PÅ/AV-knapp. Hvis du velger å ikke bruke PÅ/AV-knappen men heller vil ta kontrollstrøm fra f.eks. billykter, brukes den blå kabelen på ledningsnettet.

 

Strands DT Overgang

 

Adapter / omformer som gjør det mulig å gå fra DT-4-kontakt til DT-2-kontakt. Adapteren forenkler montering av ekstralys med dobbeltposisjonslys og kan brukes sammen med Strands Pro Kabelsett.

 

Strands Skiltplatefeste Universal

 

De fleste skiltfester er laget for å passe til en spesifikk LED-rampe og passer derfor ikke optimalt til andre ramper. Med disse SIBERIA-festene får du muligheten til å velge akkurat hvilken avstand du ønsker å montere de to festene på, noe som betyr at de passer til alle LED-ramper fra Strand Lighting Division sitt sortiment, og gir deg en perfekt installasjon hver gang.

 

Braketten er veldig fleksibel og monteringsmulighetene til din LED-rampe er nesten uendelige. Beslagene selges i par (høyre + venstre), og leveres med 8 skruer og en manual.

 

Spesifikasjoner

Teknologi: LED (Osram)

Antall LEDs: 40

Spenning (V DC): 10-40V DC

Teoretisk effekt (w): 12V 200

Teoretisk effekt (w): 24V 200

Forbruk (w) 12V: Fjernlys 91, hvitt posisjonslys 5.5, oransje posisjonslys 14,5

Forbruk (w) 24V: Fjernlys 91, hvitt posisjonslys 5.5, oransje posisjonslys 14,5

Teoretisk lumen: 16000

Effektiv lumen: 6161

Kastelengde @ 1 LUX: 415m

Fargenyanse: 6000 Kelvin

IP-Grad: 67/69K

Farge lyktehus: Sort

Farge LEDs: Hvitt og Oransje

Lysbilde: Kombinert fjernlys

Posisjonslys: Ja

Strømkontakt: DT-4

Kabel lengde (mm): 500

Lengde (mm): 566.33

Dybde (mm): 71.6

Høyde (mm): 76

Høyde inkludert brakett (mm): 89

E-Godkjent: Ja (ECE R112. R7)

Referansenummer: 40

EMC: ECE R10


Koblinger

  • Sort kabel - (negativ)
  • Rød kabel + (positiv)
  • Hvit kabel: Hvitt posisjonslys
  • Gul kabel: Oransje posisjonslys
HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
182527