Rupes BigFoot LHR15MKIII STD - LHR15MKIII Solo Maskin

Rupes Bigfoot LHR15MKIII STD

LHR15MKIII solo maskin

Varenr: LHR15III/STD8055271657394
7 490,-Kampanjepris
Veil.8 690,-
-+
54 stk på lager
Delbetaling fra 391,-/måned
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Rupes LHR 15 MKIII Solo er en avansert oscillerende poleringsmaskin som er utformet for å gi profesjonelle resultater innen bilpleie. Denne poleringsmaskinen er en del av Rupes' tredje generasjons poleringsverktøy og bygger på selskapets ekspertise innen bilpleie.

 

Med LHR 15 MKIII Solo får du en kraftig og presis poleringsmaskin som er ideell for fjerning av swirls, riper, og andre mindre lakkskader på kjøretøyets overflate. Maskinen er utstyrt med en oscillerende bevegelse som gir en jevn og effektiv polering, samtidig som den minimerer risikoen for hologrammer og overoppheting.

 

En av de unike egenskapene til LHR 15 MKIII Solo er dens brukervennlighet og ergonomiske design. Den er utstyrt med et komfortabelt grep som gir bedre kontroll og reduserer belastningen på brukerens håndledd og armer under lengre poleringssesjoner. Dette gjør den ideell både for profesjonelle bilpleiere og bilentusiaster.

 

Poleringsmaskinen har også en variabel hastighetskontroll som lar deg tilpasse poleringen etter behov, slik at du kan oppnå det ønskede resultatet på forskjellige overflater og lakker. Den har også en 15 mm oscillerende diameter, som gjør at den kan dekke større områder på kortere tid, noe som gir deg en mer effektiv polering.

 

Rupes LHR 15 MKIII Solo er bygget med høy kvalitet og langvarig ytelse i tankene. Den har en solid konstruksjon som tåler den tøffe bruken den kan bli utsatt for i en travel bilpleiebedrift eller i en ivrig entusiasts garasje.

 

 

Rupes Bigfoot LHR15MKIII leveres med progressiv trigger (nærmest som en gasspedal), noe som gir bedre kontroll under poleringen. Andre finesser er ny turtallsregulator, 9 meter kabel og ikke minst beskyttelse på toppen av maskinen slik at den kan legges ned på bakken uten at man riper opp maskinen.

 

 

Teknisk info: 

  • Størrelse bakplate: Ø125mm
  • Utkast: 15mm
  • Watt: 500
  • RPM: 3000-5200/m 
  • Vekt: 2,6kg
  • Hastighetsregulator
  • Bakplate bolt: M8
  • Strømledning: 9m

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
123853