Rupes Claw Pad Tool Rupes Claw Pad Tool, padbørste Rupes Claw Pad Tool Rupes Claw Pad Tool, padbørste

Rupes Claw Pad Tool

Rupes Claw Pad Tool, padbørste

Varenr: 9.BF70018058341046098
229,-Kampanjepris
Veil.338,-
-+
33 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Under polering er det en ting som er veldig viktig - rene poleringsputer.

 

Når du polerer så sliper du lakkoverflaten. Lakken du da sliper av legger seg i poleringsputen sammen med poleringsmiddelet og vil "tette" puten over tid. Når du har en poleringspute som er "mett" vil den miste egenskapene sine. Derfor er det utrolig viktig å jevnlig rengjøre puten når du polerer. 

 

Dette kan gjøres på flere måter og trykkluft er nok den beste løsningen men det er det ikke alle som har tilgang på. Derfor har Rupes laget verktøyet som gjør denne jobben enkelt og effektivt. 

 

Rupes Claw Pad Tool har plast og gummi lignende børster som enkelt lar deg rengjøre puten og hente frem egenskapene igjen. Dette gjørs enkelt vet at du setter maskinen på full hastighet og rolig børster puten med dette verktøyet. Da vil du kunne rengjøre puten effektivt uten å være redd for å ødelegge puten.

Men på motsatt ende av børstene har du noe som ligner på en smørkniv. Denne siden bruker du for å løsne puten fra borrelåsen på en skånsom måte. Tar du tak i skummet på en varm poleringspute og drar kan det hende du river puten i to. Med dette verktøyet får du enkelt løsnet puten fra borrelåsen og får et skikkelig tak i puten som gjør at du kan enklere fjerne den.

Dette er et verktøy alle som polerer burde ha. 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
123293