Fjern flyverust og beskytt lakken Rask og effektiv metode

Fjern flyverust og beskytt lakken

Rask og effektiv metode

Varenr: 162466_bun
277,-Kampanjepris
Veil.399,-
-+
43 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Kjenner du nupper i lakken etter du har vasket bilen, eller ser brune flekker som ser ut som rust? Fortvil ikke, dette er helt normalt, og alle biler får dette som vi kaller flyverust. 

 

Det er svært viktig å fjerne dette et par ganger i året, for å hindre mer alvorlig lakkskade og ikke minst for å gjøre bilen enklere å holde ren.

 

 

Turtle Wax Iron-off Gel, flyverustfjerner 500 ml.

Turtle Wax Iron-off Gel er en metallpartikkelfjerner litt utenom mange andre på markedet. Med tixotropiske egenskaper er den mer tykkflytende og henger dermed besre på vertikale flater. Dette betyr lenger virketid - dersom du trenger det, og bedre heft såvel på bilens vertikale sider som på felgens alle kronglete flater. Fjerner effektivt flyverust og metallpartikler fra lakken. Gelkonsistens som henger på overflaten. Med fargeindikator.

 

Gloss Factory Skumforsegling, 1 liter

Gloss Factory Skumforsegling er en syntetisk lakkforsegling, som påføres med skumkanon etter vask. Gloss Factory skumforsegling vil forsterke en allerede eksisterende coating eller lakkforsegling. Men den vil også gi en ubeskyttet overflate god beskyttelse og vannavisende egenskaper.

 

 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
143798