Vedlikeholdskit for coatet bil Rens coatingen og boost glansen

Vedlikeholdskit for coatet bil

Rens coatingen og boost glansen

Varenr: 170943_bun
495,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Har du en bil du har lagt coating på, som begynner å "falle" litt i effekten? Dette skyldes ikke nødvendigvis at coatingen er dårligere, men muligheten for at det sitter forurensinger i eller på coatingen er stor. Også biler med coating får flyverust, asfaltflekker og annen forurensing som vi må fjerne. Fordelen når du har coating er at dette sitter i coatingen - og ikke i lakken.

 

Slik vedlikeholder du en bil som har coating

Vedlikeholdskit for coatet bil inneholder

  • Carpro Iron.X Snow Soap, 0,5 liter
  • Gloss Factory Caravan- & Bilshampo med SiO2 Glansforsterker, 500ml
  • Gloss Factory Keramisk Sprayforsegling, 500 ml.

Carpro Iron.X Snow Soap

CarPro Iron x Snow Soap er en helt spesiell metallpartikkelfjerner som kan brukes på mange måter. Iron X Snow Soap er en høyt skummende metallpartikkelfjerner som fungerer som den er, i pumpekanne og i skumkanon.

Gloss Factory Caravan- & Bilshampo

Gloss Factory Caravan- & Bilshampo med SiO2 Glansforsterker er en mild såpe og gir både glansfremmende effekt og vannavstøtende overflate på lakken. Dette gjør at såpen ikke vil slite på vokslaget, men heller legge igjen litt ekstra beskyttelse. Gloss Factory Caravan- & Bilshampo med SiO2 Glansforsterker egner seg derfor veldig godt til vedlikeholdsvask av så vel bil, som caravan/bobil og campingvogn.

Gloss Factory Keramisk Sprayforsegling

Gloss Factory Keramisk Sprayforsegling er en enkel i bruk og gir opptil 4-5 måneder varighet ut av en påføring. Keramisk Sprayforsegling vil gi lakken på bilen din en super hydrofobisk effekt slik som vi kjenner igjen fra teflon stekepanner. Vann og skitt vil rett ikke feste seg like godt i lakken som også resulterer i enklere vask. 

Produktet skal kun sprayes på ren våt bil, spyles av og da er du ferdig.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
182693