Granberg engangshanske Nitril Chemstar® Nitril, pudderfri. Oransje farge, 27 cm Granberg engangshanske Nitril Chemstar® Nitril, pudderfri. Oransje farge, 27 cm Granberg engangshanske Nitril Chemstar® Nitril, pudderfri. Oransje farge, 27 cm

Granberg engangshanske Nitril Chemstar®

Nitril, pudderfri. Oransje farge, 27 cm

Varenr: 1713887023749401009
329,-
Størrelse
L
S
M
-+
48 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Bilvask er alltid kombinert med en eller annen form for kjemi. Det trenger ikke være at det er en veldig sterk syre eller lignende men all kjemi over tid har mulighet til å irritere huden. Derfor er det viktig at vi bruker et veldig enkelt grep for å beskytte oss - hansker.Granberg Engangshansker Nitril Chemstar er en av de bedre nitrilhanskene for beskyttelse mot kjemi. Disse hanskene er testet og godkjent for ymse kjemikalier, har mikrotekstur for best mulig grep, tåler fett og rensemidler osv.  Hanskene er også godkjent for direkte kontakt med alle typer mat og godkjent til medisinsk bruk. Egner seg godt til labratorier, kjemisk industri, bilindustrien, mekanisk industri, lett monteringsarbeid, bilpleie og nøringsmiddelindustri.

Hanskene er også litt lenger med sine 27cm mot Standard Granberg engangshansker på 24,5cm og Magic Touch på 25cm. Dette gir deg bedre beskyttelse mot å få kjemikalier innenfor hansken og oppover håndleddet.

Sin oransje farge hjelper deg også med å se om du er møkkete på hendene når du skal jobbe inne i bilen eller ved andre ømfintlig overflater.

Selges i forpakning av 100stk.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
183164