Gloss Factory Børste til Drill Til tekstiler, gummimatter m.m 100mm Gloss Factory Børste til Drill Til tekstiler, gummimatter m.m 100mm Gloss Factory Børste til Drill Til tekstiler, gummimatter m.m 100mm Gloss Factory Børste til Drill Til tekstiler, gummimatter m.m 100mm

Gloss Factory Børste til Drill

Til tekstiler, gummimatter m.m 100mm

Varenr: GFBTD1007090055171940
69,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Gloss Factory Børste til drill er en myk og skånsom børste til å sette på drillen din. Dette gir deg mulighet til å rengjøre flere type overflater kjappere og mer i dyben.

Har du noengang brukt en drillbørste vil du savne den hver gang den ikke er tilgjengelig. Gloss Factory Børste til drill vil hjelpe deg til å rengjøre mer i dybden av tekstilfibrene, plastikken og gummien du rengjør. Børsten egner seg utrolig godt til å rengjøre seter, matter, dørpaneler eller andre overflater du måtte ønske. 

 Børsten er laget av supermyk fibre som gjør at du trygt kan rengjøre selv de mest delikate overflater. Dette er et må ha produkt for å få alt rent alltid. 

Bruk børsten i kombinasjon med egnet rensemiddel for overflaten du skal rengjøre og test alltid med lav rotasjon på drillen først. 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
180064