Gloss Factory Cockpit Kit Smart, lukseriøst interiørkit

Gloss Factory Cockpit Kit

Smart, lukseriøst interiørkit

Varenr: 172444_bun
398,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Gloss Factory Cockpit Kit tar deg raskt og effektivt gjennom en grundig rengjøring av dashboars, dørpanel, innstegslister, navigasjonsskjerm, instrumentpanel, ratt og alle andre harde overflater inne i bilen.

 

Dessuten legger Gloss Factory Cockpit Spray igjen en UV-beskyttelse og gjør overflaten antistatisk. Smart - slik at støvet ikke bygger seg opp igjen med én gang.

 

 

Gloss Factory Cockpit Spray, 500 ml.

Gloss Factory Cockpit Spray er det perfekte vedlikeholdsproduktet for dashboard og andre harde overflater.

 

Gloss Factory Cockpit Spray er en lett rengjørende rens til harde overflater som ikke bare rengjør men også beskytter. Cockpit Spray inneholder plastfornyer med UV-beskyttelse. Det resulterer i at når du tørker bort støv, lett skitt og annet vil du etterlate en matt overflate som beskytter mot solen og etterlater seg en behagelig duft. Perfkt til rengjøring, beskyttelse og skape en antistatisk effekt som ikke samler til seg støv like lett. 

 

  • Rengjør
  • Anti-statisk
  • Etterlater en matt finish
  • Frisk og behagelig duft
  • Beskytter mot UV-stråling

Cockpit Spray har også en antistatisk effekt som gjør at støv ikke så lett setter seg på overflaten som tidligere.

 

Work Stuff Breeze Interior Mitt

Work Stuff Breeze Interior Mitt er en innovativ hanske laget av en spesiell mikrofiber for rengjøring av kjøretøyets interiørelementer, for eksempel dashbord, skinntrekk, gummielementer etc. Hansken har et "tommelfeste"og sømmer inne i hansken for større håndstabilisering under arbeid. Work Stuff Breeze Interior Mitt ligger utrolig behagelig i hånden når du jobber og er en stor oppgradering fra både klut og kost!

 

 

Work Stuff Albino Detailing Brush

Work Stuff Detailing Brush Albino er laget for å skånsomt fjerne forurensing . En Detailing Brush vil hjelpe deg å rengjøre i dybden og hjelpe kjemien gjøre jobben sin bedre. Har du ikke brukt kvalitets detailing brush vet du egentlig ikke hvor rent det kan bli.

 

Detailing Brush Albino fra Work Stuff er laget av et syntetisk materiale og beregnet for områder hvor du ønsker å fjerne forurensing skånsomt.

 

Work Stuff Gentleman Basic Purple

Work Stuff Gentleman Basic er høykvalitet mikrofiber for rengjøring og stell av ulike elementer i bilen. Perfekt for å tørke av voks, påføring av lotion og kremer, bruk sammen med Quick Detailers og delikate arbeidsoppgaver. Også meget godt egnet for "ømfintlige" overflater som f.eks. pianolakk, navigasjonsskjermer, myk lakk etc.

 

Fibrene i Work Stuff Gentleman Basic har en laserkuttet WORK STUFF-logo, som ser bra ut og definerer at dette er ekte Work Stuff kvalitet.  Work Stuff Gentleman Basic har en tett overflate på den ene siden og en fluffy, meget myk overflate på den andre. Takket være dette kan du påføre produktet på den ene siden og deretter rengjøre grundig med den andre. Work Stuff Gentleman Basic er "sømløs". Dvs. det er ikke søm i kantene, men en laserkutt som gir en mer friksjonsfri og delikat kant på kluten.

 

Work Stuff Gentleman Basic kommer i en smart åpne/lukkepose med zip-lås for smart og skånsom oppbevaring.

 

Little Joe® Thumbs up Black Velvet

 

Opplev en frisk og behagelig bilkjøring med Little Joe® - den perfekte løsningen for å minimere ubehagelige lukter i kjøretøyet ditt.

 

Little Joe® er laget av en alkoholfri duftolje som gir en langvarig og jevn frigjøring av en forfriskende duft. Med et enkelt totrinns klippesystem kan den duftende Little Joe®-figuren festes til alle A/C-luftventiler i bilen din og gi en konstant duft som varer i uker.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
184317