Gloss Factory Startkit Kärcher Proff Skumvask med EASY!Lock Hurtigkobling

Gloss Factory Startkit Kärcher Proff

Skumvask med EASY!Lock Hurtigkobling

Varenr: 169811_bun
2 755,-Kampanjepris
Veil.3 598,-
-+
22 stk på lager
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
ProduktinfoHMSDokumenterAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Har du en Kärcher Proffspyler? Da vil du ha denne vaskepakken. Ikke bare inneholder den alt du trenger for å vaske bilen hele sommeren med skum, men den har også alle koblinger du trenger for å få den skikkelige "KLICK" lyden i ladegrepet. her er alle koblinger du trenger for å få både lanse og skumkanon på EASY!Lock kobling.

 

Raskere går det ikke å skifte mellom lanse og skumkanon!

 

Dessuten er dette en komplett skumvaskpakke med den helt nye Gloss Factory Foam Cannon, som er konstruert med en solid messingdyse for maksimal holdbarhet. Den har en justerbar ventil på toppen for enkelt å kunne regulere mengden skum kanonen produserer. Spredningen av skummet (vinkelen på strålen) er også fullt justerbart.

 

Med i Gloss Factory Startkit Kärcher Proff får du med alt du trenger for en god skumvask av bilen din.

Gloss Factory Wash & Wax, 2 liter

Gloss Factory Wash & Wax renser og gjenskaper glans i kjøretøyet ditt i ett trinn! Ekte carnauba voks i sjampoen binder seg til lakken, noe som øker glansen og beskyttelsen du allerede har på bilen. Alt du trenger å gjøre er å vaske kjøretøyet ditt som vanlig, uten å frykte at vokslaget du har på bilen vaskes bort. Tvert imot; du forsterker det. 

Gloss Factory Wash & Wax gir deg bilvask og voks av høy kvalitet for en utrolig billig penge. Brukt mellom vanlig voksing, løser Gloss Factory Wash & Wax lett opp og fjerner gjenstridig veistøv og skitt, alt mens du styrker din eksisterende voks - og gir deg deg "nyvokset bil" følelsen lenger.

Gloss Factory Foam Booster, 1 liter

Foam Booster er laget for å skape mer skum i hva enn som helst du vil bruke det i. Produktet er nøytralt og vil ikke forandre vaskeffekt eller ligndende, kun øke skumbildet.

Slik bruker du Gloss Factory Foam Booster

  • Har du en skumsåpe du skulle ønske skummet litt mer? Ha oppi to korker Foam Booster.
  • Har du en felgrens du ville testet med mer skum i? Ha oppi to korker Foam booster.
  • Skummer såpevannet i bøtten litt dårlig? Ha oppi to korker Foam booster.

Gloss Factory Foam Wash, 5 liter

Gloss Factory Foam Wash er en høy skummende såpe til skumkanonen. 

 

Foam Wash er en mild alkalisk avfettende skumsåpe som passer perfekt til å bruke til den dagligdagse vasken av ditt kjøretøy. 

 

En dedikert skumsjampo skaper et tykt teppe med skum, som henger på overflaten og bløtlegger skitten. Vaskemidlene i skummet mykgjør og bryter skitten forsiktig ned, slik at høytrykken og vannmengden fra høytrykkspyleren berøringsfritt fjerner det meste av skitt fra bilen

HMS


Dokumenter
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
180579