Gloss Factory Glansfull Skumvask Vask og beskytt med godt skum

Gloss Factory Glansfull Skumvask

Vask og beskytt med godt skum

Varenr: 169824_bun
998,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Er du glad i blank bil, vil du elske denne vaskepakken. Her finner du alt fra forvaskt til berøringsvask, og avslutte med en god skumforseglinge. Dette gir deg ren, blank bil som holder seg ren lenger. 

 

I denne pakken får du alt du trenger for å komme i gang med en god skumvask av bil, caravan/bobil, MC eller andre kjøretøy. Denne pakken er helt trygg for chrome, pleksiglass og pakninger på bil og bobil.

 

Skumkanonen kommer med kobling ferdig montert som passer rett inn på din Kärcher høytrykkspyler, slik at der er "plug 'n play" rett ut av esken. Dersom du har en annen type høytrykkspyler kjøper du bare med en ekstra kobling og bytter raskt selv.

 

Som en ekstra bonus, passer skumkanonen perfekt i "flakeholderen" på din Kärcher høytrykkspyler. Slik at du alltid har et sted å sette fra deg skumkanonen.

 

Tilsett kun en gul Kärcher høytrykkspyler og litt vann, så er du i gang med skikkelig skumvask.Dersom du har en annen type spyler enn Kärcher, må du ha en kobling til din høytrykkspyler. det finner du her.

 

Gloss Factory Glansfull Skumvask gir deg mye for pengene

Gloss Factory Foam Wash, 5 liter

Gloss Factory Foam Wash er snill mot forseglinger og chrome. Mange høy alkaliske skumsåper sliter unødvendig mye på forseglingen din og kan matte ned eller lage skjolder på takrails. Gloss Factory Foam Wash har en ph på rundt 10 og vil være et mildere alternativt. Dette er skummet du bør bruke til vedlikeholdsvasken. 

 

Vi anbefaler at du bruker 1-2 dl med Foam Wash i skumkanonen og resten med vann.

Gloss Factory Wash & Wax, 3 liter

Gloss Factory Foam Wash er en høy skummende såpe til skumkanonen. 

 

Foam Wash er en mild alkalisk avfettende skumsåpe som passer perfekt til å bruke til den dagligdagse vasken av ditt kjøretøy. 

 

 

En dedikert skumsjampo skaper et tykt teppe med skum, som henger på overflaten og bløtlegger skitten. Vaskemidlene i skummet mykgjør og bryter skitten forsiktig ned, slik at høytrykken og vannmengden fra høytrykkspyleren berøringsfritt fjerner det meste av skitt fra bilen

Gloss Factory Skumforsegling, 1 liter

Gloss Factory Skumforsegling er en syntetisk lakkforsegling, som påføres med skumkanon etter vask. Gloss Factory skumforsegling vil forsterke en allerede eksisterende coating eller lakkforsegling. Men den vil også gi en ubeskyttet overflate god beskyttelse og vannavisende egenskaper.

 

 

Gloss Factory Skumforsegling er genialt laget, da den legges på bilen rett etter vanlig vask. Påfør med skumkanon over hele bilen og la den virke i 3-5 minutter, spyl så godt av hele bilen. Gloss Factory Skumforsegling gir en god og langvarig beskyttelse på glass, felger, lakk, plastikk og alle andre utvendige overflater. Vi anbefaler at du spyler godt og lenge etter påføring, for å være sikker på at alle rester er skylt bort. Vi anbefaler alltid å tørke kjøretøyet etter vask.

 

Gloss Factory Skumkanon, meget solid og god skumkanon

Gloss Factory Skumkanon er konstruert med en solid messingdyse for maksimal holdbarhet. Den har en justerbar ventil på toppen for enkelt å kunne regulere mengden skum kanonen produserer. Spredningen av skummet (vinkelen på strålen) er også fullt justerbart.  

Samtidig har skumkanonen en unik flaske som har gode egenskaper. Flasken er ergonomisk god med fine gripepunkter samt står stabilt på underlaget. Den største bonusen er kanskje at flasken har større åpning som gjør det betydelig enklere å fylle flasken med kjemi. Nå er det hverken behov for trakt eller nerver av stål for å fylle på ditt favorittprodukt. Ekstra flasker med kork kan kjøpes her. 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
180592