Gloss Factory Startkit Skumvask Kärcher Komplett kit som passer din gule Kärcher

Gloss Factory Startkit Skumvask Kärcher

Komplett kit som passer din gule Kärcher

Varenr: 169810_bun
998,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Komplett skumvaskpakke med den helt nye Gloss Factory Foam Cannon, som er konstruert med en solid messingdyse for maksimal holdbarhet. Den har en justerbar ventil på toppen for enkelt å kunne regulere mengden skum kanonen produserer. Spredningen av skummet (vinkelen på strålen) er også fullt justerbart.

 

Dessuten kommer skumkanonen med ferdig kobling til din Kärcher høytrykkspyler, slik at der er "plug 'n play" rett ut av esken. Dersom du har en annen type høytrykkspyler kjøper du bare med en ekstra kobling og bytter raskt selv.

 

Som en ekstra bonus, passer skumkanonen perfekt i "flakeholderen" på din Kärcher høytrykkspyler. Slik at du alltid har et sted å sette fra deg skumkanonen.

Med i Gloss Factory Startkit Skumvask Kärcher får du med alt du trenger for en god skumvask av bilen din.

Gloss Factory Wash & Wax, 2 liter

Gloss Factory Wash & Wax er en mild og skånsom bøttesåpe, som gir god glid ved bruk. Den er effektiv mot veistøv, trafikkfilm og generelt smuss, samtidig som den er helt trygg for plast og gummilister. Perfekt for vedlikeholdsvask.

Du kan også legge Gloss Factory Wash & Wax med skumkanonen. Med 1-2 korker Foam Booster, skaper du et godt skum for vedlikeholdsvask med denne milde, kanaubavoks såpen.

Gloss Factory Foam Booster, 300 ml.

Foam Booster er laget for å skape mer skum i hva enn som helst du vil bruke det i. Produktet er nøytralt og vil ikke forandre vaskeffekt eller ligndende, kun øke skumbildet.

Slik bruker du Gloss Factory Foam Booster

  • Har du en skumsåpe du skulle ønske skummet litt mer? Ha oppi to korker Foam Booster.
  • Har du en felgrens du ville testet med mer skum i? Ha oppi to korker Foam booster.
  • Skummer såpevannet i bøtten litt dårlig? Ha oppi to korker Foam booster.

Gloss Factory Foam Wash, 5 liter

Gloss Factory Foam Wash er en høy skummende såpe til skumkanonen. 

 

Foam Wash er en mild alkalisk avfettende skumsåpe som passer perfekt til å bruke til den dagligdagse vasken av ditt kjøretøy. 

 

En dedikert skumsjampo skaper et tykt teppe med skum, som henger på overflaten og bløtlegger skitten. Vaskemidlene i skummet mykgjør og bryter skitten forsiktig ned, slik at høytrykken og vannmengden fra høytrykkspyleren berøringsfritt fjerner det meste av skitt fra bilen

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
180578