Chemical Guys Extreme Top Coat Syntetisk og carnabua forsegling, 473ml

Chemical Guys Extreme Top Coat

Syntetisk og carnabua forsegling, 473ml

Varenr: WAC21016811339027879
199,-Kampanjepris
Veil.449,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Chemical Guys Extreme Top Coat er en "alt i ett" lakkbeskyttelse med egenskaper som en glaze, effekt som en forsegling og glans som en voks.

 

Extreme Top Coat Wax and Sealant er en av de aller siste nyvinningene fra Chemical Guys. Denne unike blandingen av naturlig brasiliansk voks og syntetisk forsegling gir ikke bare en utrolig dyp glans og glød, den beskytter også lakken godt mot forurensninger.

 

Om du ikke har tid, mulighet eller ork til å maskinpolere bilen og kun ønsker en rask og effektiv shine er det Extreme Top Coat Carnauba Wax and Sealant du skal ha. Denne hybriden mellom forsegling og voks skjuler mikroswirls og mindre defekter. Den utrolig enkle påfringen gjøres i løpet av noen minutter, glansen og beskyttelse har du gleden av i mange måneder. Opplev den varme gløden kun ekte carnauba kan gi og kjenn den ekstreme glattheten forseglingen tilfører.

 

Top Coat vedlikeholdes enkelt med en av Chemical Guys mange gode quick detailere, for eksempel Eco Smart eller Hybrid V7. Top Coat kan selvfølgelig også benyttes på kjøretøy som er maskinpolert. Beskytt jobben du har lagt ned i å få lakken ripefri med en av de mest innovative forseglingene fra USA!

 

Slik gjør du det: 

  1. Vask bilen godt, eventuelt poler i forkant. 
  2. Påfør et tynt lag med en god mikrofiberapplikator eller skumapplikator. 
  3. La tørke ca. 20 minutter. 
  4. Buff/polér av med en god mikrofiberklut. 

NB! Test produktet på et lite område før bruk. 

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) H319 - Gir alvorlig øyeirritasjon


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
127574