Chemical Guys The Workhorse Mikrofiberklut 3-pk

Chemical Guys The Workhorse

Mikrofiberklut 3-pk

Varenr: MICMGREEN03811339023802
90,-Kampanjepris
Veil.129,-
-+
95 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Chemical Guys Workhorse er det perfekte hjelpemiddel når du skal rense, vaske og beskytte bilens interiør. Disse premium klutene er laget med en supermyk 70/30 mikrofiber blanding for å unngå riper selv på bilens mest sensitive deler.

 

Uansett hvor mange ganger du vasker disse klutene, vil de beholde sin mykhet og funksjon så lenge du bruker et egnet vaskemiddel.

 

Chemical Guys Workhorse Mikrofiberklut er ikke bare egnet til vask og rens, siden de absorberer inntil 7 ganger sin egen vekt er de også suverene til å tørke opp sølt brus, kaffe og lignende.

 

Disse myke og tykke mikrofiberklutene fanger enkelt opp nedbrutt poleringsmiddel og den klare fargen viser tydelig når du bør brette inn kluten og bytte til en ren side. Chemical Guys Workhorse mikrofiberkluter kommer i forskjellige farger, noe som gjør det enkelt for deg å skille mellom de ulike klutenes bruksområder.

 

Bruk fargekodene for å unngå å bruke samme klut innvendig som utvendig. Vi anbefaler Chemical Guys Microfiber Wash for det beste vedlikeholdet av dine kluter.

 

 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
138457