Chemical Guys All Clean+ Universalrens for utv og inv bruk, 3,7L

Chemical Guys All Clean+

Universalrens for utv og inv bruk, 3,7L

Varenr: CLD_101816276011219
498,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Chemical Guys AllClean+ er en meget konsentrert universalrens for både inn- og utvendig bruk. Etterlater en frisk og god lukt samtidig som den er særdeles effektiv på vanskelige flekker.

 

Chemical Guys AllClean+ er en miljøvennlig og høyt konsentrert APC (All Purpose Cleaner). Med AllClean+ kan du rense og vaske alt fra tepper, dekk, plastdetaljer og motorrom. Følg bruksanvisningen og fjern skitt og forurensninger uten å forandre eller ødelegge originalutseende på alt av plast, metall, lakk, tekstiler eller gummi.

 

På grunn av den høye konsentrasjonen vil denne sitrusbaserte rensen være meget økonomisk i bruk, ikke rart at den har blitt en favoritt for både profesjonelle bilpleiere og hobby-detailere! Mange har også en lliten flaske ferdig utblandet på både kjøkken og bad takket være AllCleans fantastiske egenskaper.

 

Med Chemical Guys AllClean+ har du en liten verktøykasse på flaske! AllClean+ er laget for å skumme godt, slik at du får rensevæsken helt ned og i bunn av i de mest skitne områdene, med naturlige luktfjernere er det eneste som gjenstår et skinnende rent og velduftende interiør.

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) H314 - Gir alvorlige etseskader på hud og øyne


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
127077