Chemical Guys Poleringspakke Fjern riper og få opp glansen effektivt

Chemical Guys Poleringspakke

Fjern riper og få opp glansen effektivt

Varenr: 169664_bun
1 499,-Kampanjepris
Veil.2 499,-
-+
97 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Chemical Guys Poleringspakke inneholder favorittene fra Chemical Guys du trenger for å få en ripefri, blank og godt beskyttet bil. Chemical Guys Poleringspakke er satt sammen som en komplett pakke for deg som allerede har en DA (Dual Action) poleringsmaskin med 125mm bakplate. Fjern riper, hent glans og beskytt bilen effektivt med Chemical Guys Poleringspakke!

 

 

 

Chemical Guys P4:

Chemical Guys P4 Precision Paint Perfection Polish er laget for å effektivt fjerne små vaskeriper i lakken, samtidig som den etterlater en blank overflate. Chemical Guys P4 er super-enkel å jobbe med, men etterlater et utrolig resultat.

 

Chemical Guys C4:

Chemical Guys C4 Clear Cut Correction Compound er super enkel I bruk, men fjerner riper og skader I lakken raskt og effektivt. Den kan fjerne riper helt ned i 1200 grit, noe som er ganske grovt, da er det veldig dype riper/slitt lakk. Chemical Guys C4 vil uansett være enkel å jobbe med, samtidig som den støver minimalt.

 

Chemical Guys Hydro Slick:

Ved å lansere HydroSlick introduserer Chemical Guys ikke bare et helt nytt produkt, men også et produkt som faktisk fortjener sin egen kategori! De kaller det en Hypervoks. En Hypervoks kombinerer brukervennligheten til en tradisjonell voks med holdbarhet, glans, glatthet, beading og den sinnsyke glansen som kommer fra en keramisk coating.

 

Chemical Guys Microfiber Applicator:

Chemical Guys Premium Mikrofiber Applikator er det ideelle valget for påføring av hvilket som helst av dine favoritt Chemical Guys produkter. Om det er voks, sealere, glazer, skinnkremer eller dressinger du skal påføre, så vil disse applikatorene gjøre jobben skånsomt og effektivt.

 

Turisimo #3 Medium Cut & #2 Heavy Cut Pad:

Poleringsputene fra Turisimo kommer i en skala fra #1 - #4 hvor #1 er grovest og #4 er finest. Dette lar deg enkelt ha kontroll på putene uten å være usikker på hvor på hardhetskalaen puten ligger. Turisimo poleringsputer er oppbygd med en tanke rundt effektivitet og brukervennlighet. I denne pakken følger det med totalt 4 stk poleringsputer fra Turisimo.

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
180398