Maskinpolering Nybegynner Fin startpakke for deg som vil polere

Maskinpolering Nybegynner

Fin startpakke for deg som vil polere

Varenr: 171352_bun
999,-Kampanjepris
Veil.1 779,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Dette er årets gave til den som har lyst til å komme i gang med maskinpolering. En maskin som er trygg å jobbe med og gir deg glans i lakken. Dette er maskinpolering for nybegynner. Inkludert en praktisk bag å oppbevare maskin og polish i.

 

Med i dette maskinpoleringskitet får du det du trenger for å komme i gang. Polish, forsegling, maskin, klut og 2 stk poleringsputer. Én myk og en hard pute.

 

 

Maskinpolering Nybegynner inneholder

CarWise DA 8 Poleringsmaskin

CarWise DA Poleringsmaskin er en ocillerende poleringsmaskin som simulerer håndbevegelsen din ved at poleringsskiven roterer rundt og fra side til side.  Det er dette som ofte også omtales som DA Poleringsmaskin eller Dual Action (dobbeltvirkende). Utstyrt med variabel hastighet (3000 - 6300 omdr./min). 

 

CarWise DA Poleringsmaskin 8mm har et utkast på 8 mm, som navnet tilsier. Dette gjør at dette er en perfekt maskin for deg som aldri har polert en bil i hele ditt liv, men har lyst til å komme i gang. Maskinen er lett å jobbe med og er det nærmeste man kommer "idiotsikker", samtidig som det er en maskin som kan ta deg det lille steget videre. Dette er en maskin du vil finne gleden ved å polere og oppleve mestringsfølelse ved første forsøk.

 

Maskinen er utstyrt med trinnløs hastighetskontroll hvor man stiller inn hastigheten fra 3000-6300 omdr./min. Dette gir deg full kontroll og speilblankt resultat. Hver gang.

 

Turisimo Potente Hard Cut Polish, 250 ml.

Turisimo Potente Polish er et grovpoleringsmiddel som fjerner dype riper, oksidering og mye slitasje i lakkerte overflater hvor du raskt vil få opp glansen og fjerne riper. Turisimo Potente Polish fjerner lakkskader og riper ned til P1500 (1500 grit). Avhengig av typen poleringspute som brukes, kan fjerningshastigheten justeres.

 

Turisimo Potente Polish er bygd opp av slipegranulater som er stabile over tid, og brytes noe mekanisk - ikke av varme. Dette betyr at du utnytter polishen like effektivt både med en DA maskin og roterende maskin. Slipegranulatene brytes ikke ned av varme. Dette gjør at du effektiv fjerner riper, oksideringer og matthet i lakk, og kan avslutte med relativt god glans.

 

Gloss Factory Keramisk Sprayforsegling, 500 ml.

 

Gloss Factory Keramisk Sprayforsegling er en enkel i bruk og gir opptil 4-5 måneder varighet ut av en påføring. Keramisk Sprayforsegling vil gi lakken på bilen din en super hydrofobisk effekt slik som vi kjenner igjen fra teflon stekepanner. Vann og skitt vil rett ikke feste seg like godt i lakken som også resulterer i enklere vask. 

Puter og høykvalitets mikrofiberklut

Det følger med 2 ppoleringsputer i dette settet. En myk for glans og en hard for å fjerne riper. Vi anbefaler at du bruker flere puter når du skal polere en hel bil, og mikrofiberkluter er også noe man raskt oppdager at man trenger mer av.

 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
183128