CarPro Vaskepakke Starter Komplett vaskepakke fra CarPro

CarPro Vaskepakke Starter

Komplett vaskepakke fra CarPro

Varenr: 169593_bun
1 199,-Kampanjepris
Veil.1 599,-
-+
13 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

CarPro Vaskepakke Starter inneholder det du trenger for å komme i gang med vask og vedlikehold av din bil med favorittene fra CarPro. I denne pakken får du med det du trenger fra avfetting, forvask til beskyttelse.

 

CarPro LIFT, 500ml

Lift er en konsentrert Skum Shampo som løser opp og løfter bort en stor mengde smuss og skitt, som vil gjøre berøringsvasken etterpå skånsom og effektiv. I løpet av tiden produktet ligger på panelene vil Lift's bobler sprekke og bevege seg, og optimalisere de fuktighetsgivende og rensende stoffene til å begynne å jobbe å trenge inn i skitten. De løfter smuss og skitt fra overflaten ved å binde seg til den proprietære blandingen av overflateaktive stoffer.


CarPro TRIX tar + Iron Remover 500 ml

CarPro TRIX er et unikt "må ha" produkt som kombinerer to nødvendige produkter for deg som ønsker å holde kjøretøyet i topp stand. Ved å mikse CarPro IronX sin unike evne til å fjerne flyverust med de avfettende egenskapene til CarPro TarX får du et produkt som sparer deg både for tid og penger.


CarPro TarX 500ml

Basert kun på naturlige ingredienser løser Tar-X opp gjenstridig tjære, gummi, insekter og annen forurensing uten at du må ty til kraftig skrubbing, skadelige løsemidler eller andre sterke kjemikalier. Tar X Fungerer utmerket som første steg i en vask for å ta det groveste.


CarPro Elixir Quick Detailer 500ml

CarPro Elixir ble laget på grunn av at flere kjente bilpleiepersoner i verden hadde blandet sammen sin egen quick detailer fra CarPro Reload og CarPro Echo2. Dette ga en quick detailer som hadde god varighet og god smøring. Dette tenkte CarPro var en god ide og gjorde den enda bedre.

For de som kjenner produktene til CarPro godt kan Elixir sees på som en blanding av Reload, Echo2 og Hydro2. Resultatet av dette er en quick detailer som gir vanvittig glans, sinnsykt god vannperling og en varighet som er utrolig god for en quick detailer.


CarPro Reset 500ml

CarPro Reset Intensive bilshampoo er spesielt laget med tanke på å forsiktig løsne smuss og skitt, uten å skade den underliggende beskyttelsen. Shampoo´n er ekstremt konsentrert og kun en kork av sjampoen er nødvendig for en hel bøtte med vaskevann.

CarPro Iron.X Snow Soap 0,5 Liter

CarPro Iron x Snow Soap er en helt spesiell metallpartikkelfjerner som kan brukes på mange måter. Iron X Snow Soap er en høyt skummende metallpartikkelfjerner som fungerer som den er, i pumpekanne og i skumkanon.

Muc-Off 2in1 Chenille Wash Mitt

Denne 2-i-1 votten bruker delt fiberteknologi tiløke rengjøringsarealet og tar vare på kjøretøyets delikate finish. På den ene siden hjelper mikrofiberteknologien med å bryte opp smuss i små partikler og holde dem borte fra overflaten mens du rengjør. Mens det på den andre siden er et vaffeldesign som hjelper deg med å fjerne vanskelige avleiringer som insekter, tjære eller annet smuss som er vanskeligere å fjerne.
 

 

HMS


Dokumenter
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
180290