119747

CarPro Maskeringstape 15 mm 1 stk

tape av høy kvalitet, ingen limrester

Varenr: MTS154185494
37,-
Størrelse
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Carpro maskeringstape er det perfekte verktøyet for å beskytte din plast/gummi/karosseriskjøter og andre overganger på bilens karrosseri mot produktsøl, brennmerker osv.

 

Før polering masker gummilister, plastikdetaljer og andre utsatte områder, dette forenkler jobben din og du trenger ikke å være bekmret for at du skal kommi borti disse detaljene og etterlate deg hvite merker i feks plastikk og gummi. carpro maskeringstape har et meget effektivt lim som sitter godt på aller overflater, og etterlater INGEN limrester når det taes av igjen.

 

Den er lett å forme rundt kurver/svinger. Den spesielle sammensetningen av lim i tapen hefter til de aller fleste overflater inkludert EPDM(syntetisk gummi). Tapen etterlater ingen limrester selv om den har sittet på plass i opp til 5 dager. Tapen tåler også varme opp til 120 grader celsius Carpro maskeringstape er produsert etter ISO 9002 standard. Carpro maskering stape er også ideel i bruk for lakkeringsjobber.

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Polering og voksing
Gruppe 3 CarPro
Produsent CarPro
Type Annet poleringstilbehør


Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(7)
CarPro Maskeringstape 1 stktape av høy kvalitet, ingen limresterGod tape. Gjør jobben å grei å fjerne etter jobben er gjort.
Markus23.10.2020Upassende?
CarPro Maskeringstape 1 stktape av høy kvalitet, ingen limresterEtter et par av disse merket jeg at de startet å legge igjen limrester. Kan ha vært produksjonsfeil med enkelte ruller. 9/10 etterlater ingen limrester, og er helt klart min favoritt innen maskering på bil!
Audun05.08.2020Upassende?
CarPro Maskeringstape 1 stktape av høy kvalitet, ingen limresterVeldig bra maskeringstape. Enkel å jobbe med og ingen antydning til limrester
119747