Autoglym Dryppende Wetlook Detailerens hemmelighet!

Autoglym Dryppende Wetlook

Detailerens hemmelighet!

Varenr: 168406_bun
277,-Kampanjepris
Veil.369,-
-+
19 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Når detaileren skal hente frem den ultimate, nærmest "wetlook" glans, tyr han til et helt spesielt hjelpemiddel. Autoglym Instant Show Shine bringer frem den absolutte glans i alle lakkerte overflater og løfter nivået ennå et hakk.

 

Det er kanskje litt ufint av oss å avsløre detailerens hemmelighet på denne måten, så la dette bli mellom oss. Autoglym Instant Show Shine kan brukes på alle overflater hvor du ønsker å tilføre den siste, ultimate toppfinish. Ideelt når du skal på bilutstilling, smart når du vil imponere naboen. Her blir det blankt!

 

 

Denne glansen på boks er kjent både for amatørentusiaster og profesjonelle, og er perfekt for å vedlikeholde kjøretøyet ditt og ta hånd om de små merkene som ødelegger plettfrie overflater.

 

Bruk den på lakk til å fjerne støv og fingeravtrykk. Du kan bruke den på gummi, plast, glass, interiøroverflater, vinyl, hjul, egentlig overalt! Hvis du har kjørt bilen din til et show eller viser den frem et sted, er dette en perfekt måte å få den tilbake til 100 %.

 

Slik bruker du Autoglym Instant Show Shine

  1. Rist godt. Sprøyt lett på lakk, glass og hard plast, og spre utover og poler til det skinner med en mikrofiberklut.
  2. Sprøyt rikelig på absorberende overflater som vinyl og gummi. Tørk lett av med en mikrofiberklut, og la den tørke for å få en naturlig glans.
  3. Bruk den direkte på en klut for å unngå å sprøyte for mye.
  4. Ikke bruk på styresystemer. frontruter eller motorsykkeldekk.
HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
178760