Autoglym komplett interiør kit Rens og forny interiøret ditt

Autoglym komplett interiør kit

Rens og forny interiøret ditt

Varenr: 168357_bun
898,-Kampanjepris
Veil.998,-
-+
11 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Her har du en komplett pakke fra Autoglym med alt du trenger for å få interiøret skikkelig rent, fra tekstiler til glass og dashboard! 

 Interior cleaner inneholder også sanitizer, som dreper 99.99% av alle bakterier. 

 

Autoglym Interior Cleaner & Sanitiser fjerner vanskelige flekker effektivt og enkelt samtidig som den dreper 99,999% av bakterier og virus, inkludert kronavirus (Covid-19), SARS og svineinfluensavirus (H1N1).

 

 

Rist flasken godt før bruk. Påfør produktet i en mikrofiberklut eller inn i en detailerkost, og vask interiøret effektivt og enkelt. 

 

Autoglym Vinyl & Rubber Care forenkler rengjøring og opprettholder et plettfritt utseende på mange overflater dramatisk. Brukes på dashboard, instrumentpaneler, PVC paneler, vinyltak, lister, dørhåndtak, dørpakninger, ulakkert plast, gummi, dekk, som motrorrom fornyer og alle lignende områder.

 

Autoglym Vinyl & Rubber Care oppfrisker og beskytter innvendige og utvendige overflater og danner en tøff, men fleksibel, antistatisk hinne mot fuktighet, støv, oksidasjon, flekker og falming.

 

Vinyl & Rubber Care er også utmerket til å forfriske motoren din. Etter rengjøring med motorvask, spray over en våt motor og la den tørke.

 

Autoglym Fast Glass er fritt for slipemidler, silikoner og voks, og etterlater ingen rester. Siden den ikke inneholder skuremidler, kan den 100% trygt brukes på akryl- og plastvinduer, instumentpanel og navigasjonsskjermer der et rengjøringsmiddel kan etse og skjolde eller matte disse overflatene.

 

Autoglym Fast Glass kan også brukes på interiørplastikk for å fjerne støv og på lakk for å fjerne insekter, sevje fra trær og fugleskitt hvis du vil vaske øyeblikkelig praktisk. Forsikre deg om at du polerer og forsegler behandlede overflater på nytt. Den vil også fjerne Super Resin Polish fra plast- og gummilister hvis du er uheldig under poleringsjobben. (kan trenge hjelp fra en børste/ tannbørste hvis det er tørket).

 

Det anbefales alltid å rengjøre frontruten etter å ha sjamponert kjøretøyet ditt, for å nøytralisere effekten av glansmiddel for sjampo.

  • Krystallrensede, skjoldfrie vinduer inne og ute på kort tid
  • Egnet for glass og plast, ikke-slipende
  • Ingen voks eller silikon for å etterlate farlig hinne
  • Også nyttig for på "på farten rengjøring" av interiør og karosseri

 

Gloss Factory All Purpose Sponge er svampen beregnet for å bli brukt til nesten alt. 

All Purpose Sponge er en relativt myk svamp som egner seg til mange oppgaver. 
Denne kan du fint bruke i kombinasjon med en interiørrens for å rengjøre dashboard, dørpaneler/dørtrekk, hard plast og andre interiørkomponenter. 

 

Autoglym Instadry er på den måten et moderne tørkeskinn, som er effektivt fra første gangs bruk, her skal det gå unna å tørke bilen, samtidig som at kluten kan tørke fort.

 

Fungerer utmerket på interiøret og anbefales å brukes på glass, med Autoglym Fast Glass. Oppnår ruter uten streaks, på en enkel måte.

 

Turisimo Perfectly Fluffy er en allsidig høykvalitets "finishing" klut.

Perfectly Fluffy er en langhåret myk mikrofiber med 400gsm som egner seg til sluttsteget. Turisimo Perfectly Fluffy er perfekt til å tørke av voks, coating eller andre beskyttelsesprodukter som du liker å bruke.

 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
178709