139430

Komplett dekk- og felgrens med beskytter

Renere felger og dekksider lenger!

Varenr: 160462_bun
449,-Kampanjepris
Veil.749,-
-+
37 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAlternativerAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Se for deg at du klarer å holde felgene rensere lenger, selv i vinterslaps, høstregn og på saltede veier! Det er faktisk mulig. På samme måten som vi elsker å gi lakken "vannskrekk" ved at vi legger coating eller voks som skaper en hodrofob overflate, gir vi dekksider og felger den samme behandlingen. Det vil si vi bruker spesialmidler som gir dekksider og felger en slitesterk, vannavvisende hinne.

 

Ikke bare holder du felger og dekk rene lenger, men vedlikeholdet blir langt enklere! Ofte holder det bare å spyle av hjulet, så er det like rent igjen.

 

 

Gloss Factory Wheel & Tire Cleaner

Gloss Factory Wheel & tire Cleaner er en høy alkalisk og effektiv felgrens.

 

Gloss Factory har laget en felgrens som ikke bare er utrolig effektiv på felgene men også dekksidene. Denne felgrensen fjerner selv den vanskeligste gulningen på felgene samtidig som den er utrolig skånsom grunnet den ikke inneholder syre.

 

Produktet er også laget for å rengjøre dekksidene ekstremt effektivt. Spray rikelig på dekksidene og bruk en stiv børste til å hjelpe. Du vil umiddelbart se at du fjerner den brune hinnen på dekket. Gjør dette frem til skummet du skaper ikke blir brunt og du har rene dekksider.

Armor All Shield for Wheels

Frastøter bremsestøv, forurensning, veistøv og skitt ved å danne en beskyttende hinne på felger.

 

Bremsestøv bygger seg lett opp, men er vanskelig å fjerne – en trussel mot blanke felger helt siden bremseskivene ble oppfunnet. Bare noen få dager etter at du har vasket dem, kan felgene være dekket av støv igjen. Med Armor All Shield for Wheels behøver det ikke være sånn! Bare spray produktet på rene, tørre felger. Når den tørker, danner den en usynlig forsegling. Felgene ser rene ut mellom hver vask, og rengjøringen blir enklere.

Armor All Shield Tire Glaze

Dekkglans som gir dekkene en overlegen glans som varer i ukesvis. Applikatoren, som er svært nøyaktig, sikrer glatt og jevn påførsel der det trengs mest. Blanke dekk er det som skal til for å gi bilen et pent utseende. Spesialutviklet med et patentert, superglansende og beskyttende lag, som gir dekkene et splitter nytt utseende. Beskytter mot misfarging og sprekker.

 

Armor All Shield Tire Glaze gir dekkene dine en slitesterk glans.

Levetiden til en dekk er avhengig av behandlingen du gir. Hvis dekkene forblir ubehandlet ikke vedlikeholdes, vil deover tid se grpbrune ut og kan i værste fall sprekke opp. En enkel måte å håndtere en situasjon som denne er å bruke Armour All Shield Tire Glaze. Detet er et langvarige produktet er spesifikt utviklet for å bevare dekkene med et beskyttende lag som tørker til en fanntastisk glans og fremhever dekkets sorte natur.

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Hjul og felg
Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 3 Armor All
Gruppe 3 Gloss Factory
Gruppe 3 Turisimo
Gruppe 3 No Brand
Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • H222 - Ekstremt brannfarlig aerosol. Beholder under trykk: Kan eksplodere ved oppvarming
  • H229 - Ekstremt brannfarlig aerosol. Beholder under trykk: Kan eksplodere ved oppvarming
Helse, miljø og sikkerhet (HMS) H318 - Gir alvorlig øyeskade
Produsent Armor All
Type Felgforsegling
Type Dekkfornyer
Type Kluter
Type Felgrens
Type Børster og koster


Dokumenter
Alternativer
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
139430