131675 131675 131675 131675

Turisimo Wool Wash Mitt

Eksklusiv og skånsom vaskehanske i ull

Varenr: 18147057090045471708
399,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Turisimo Wool Wash Mitt er en vaskehanske av mykt syntetisk ull som løfter hele opplevelsen til nye høyder. 

Er du opptatt av en skånsom vask så er dette vaskehansken for deg. Turisimo Wool Wash Mitt glir lekende lett over overflaten, faktisk en at de glatteste vaskehanskene vi har prøvd. Samtidig holder det syntetiske stoffet på masse såpevann som igjen bidrar til å minimere sjansen for vaskeriper. 

Wool Wash Mitt fra Turisimo kan enten brukes som "svamp" ved at du unnlater å tre den på hånden og vasker som med en svamp samtidig som det er en hanske. Her velger du helt selv hva du ønsker å gjøre. 

Grunnet de lange "ull" trådene vil smuss som blir vasket av lakken krype inn i stoffet og ikke ligge mellom vaskehansken og lakken. Turisimo Wool Wash Mitt slipper frigjør effektivt smuss så fort den blir dyppet i rent vann også. 

Dette er en av de bedre oppgraderingene om du ønsker å løfte bilvasken betydelig og ha følelsen at du bruker noe eklusivt uten at det koster skjorta. 

 

Slik tar du best vare på vaskeansken din

 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 3 Turisimo
Produsent Turisimo
Type Svamper og vaskehansker


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Turisimo Wool Wash MittEksklusiv og skånsom vaskehanske i ullSTYR UNNA, vaskehansken i seg selv er god å vaske med. MEN den tåler ikke å bli vasket mer enn 3-4 ganger. En vaskehanske til kr 400 som ikke tåler å bli vasket? Det er rent tyveri. Elendig kvalitet!
Turisimo Wool Wash MittEksklusiv og skånsom vaskehanske i ullVeldig bra å jobbe med, men koster for mye. Handler den kun når den er på tilbud, hvilket ikke er spesielt ofte! 😅
Magnus04.09.2021Upassende?
Turisimo Wool Wash MittEksklusiv og skånsom vaskehanske i ullGa denne full score tidligere, men endrer nå til laveste score. Hansken var god å vaske med så lenge den holdt. Kvaliteten derimot er helt elendig. Har brukt den kanskje 6-7 ganger og nå har den gått i oppløsning. Vasket den kun for hånd med mikrofiber cleaner. Siste 2 gangene har jeg fulgt garasjetid sin video med å legge hansken i en bøtte med vann og litt apc for deretter å vaske for hånd. Tror ikke hansken tåler å ligge i APC. Vil uansett ha pengene tilbake ettersom jeg fulgte garasjetid sine anvisninger for vask. Skuffet over kvaliteten uansett (og garasjetid sine videoer)
Anne14.08.2021Upassende?
Turisimo Wool Wash MittEksklusiv og skånsom vaskehanske i ullBrukt den 3-4 ganger nå og vasket den for hånd etterpå. Så langt kjempe FORNØYD ⭐⭐⭐⭐⭐ Beste vaskehansken jeg har brukt noen gang! Virker skånsom mot lakken og glir lett. God å bruke, blir ikke så tung som mange andre vaskehansker. Anbefales 👍
Turisimo Wool Wash MittEksklusiv og skånsom vaskehanske i ullVaskehansken i seg selv er det ingenting å utsette på. Behagelig å bruke, tar opp mye vann, glir fint over bilen osv. Men som Bjørnar under her har jeg også opplevd at min hanske ikke holdt så lenge. Den gikk i oppløsning etter kanskje 4-5 vask. Og jeg har bare vasket for hånd. Lagt hanske i bøtte enten med CG microfiber middel eller BH Surfex HD, jobbet hansken lett for hånd og så skyldt og hengt til tørk.
Turisimo Wool Wash MittEksklusiv og skånsom vaskehanske i ullTrekker til seg godt med vann som er viktig for ett godt resultat på håndvasken. Litt stor i str for min lille hånd.
Turisimo Wool Wash MittEksklusiv og skånsom vaskehanske i ullDenne er rett og slett helt fantastisk å bruke. Jeg synes denne er mye bedre enn svamper og mikrofiber vanskehansker.
Turisimo Wool Wash MittEksklusiv og skånsom vaskehanske i ullBlant mine favoritter, enkel å holde, godt grep, trekker til seg godt med vann og såpe, og glir godt (med for eks. super slick soap)
Turisimo Wool Wash MittEksklusiv og skånsom vaskehanske i ullFantastisk vaskehanske som har vært i bruk i et år nå på to person biler og en bobil og er like god fortsatt.
Turisimo Wool Wash MittEksklusiv og skånsom vaskehanske i ullEtter fire vask gjekk hansken i oppløsning. Brukt vanlig turisimo håndsåpe, skylt etter bruk, samt vasket den på skånsom ullprogram. Kanskje var berre eg uheldig med min hanske siden så mange er så fornøyd? Som vaskehanske er den konge. Men dyr om den tåler kun fire vask..
Turisimo Wool Wash MittEksklusiv og skånsom vaskehanske i ullTurisimo Wool Wash Mitt er den beste vaskehansken jeg har benyttet. Turisimo sine produkter er høgkvalitet..
Turisimo Wool Wash MittEksklusiv og skånsom vaskehanske i ullLett å jobbe med, kommer til på trange steder. Gir et godt resultat.
Stian17.08.2020Upassende?
Turisimo Wool Wash MittEksklusiv og skånsom vaskehanske i ullAnbefales på det sterkeste! Dette er en vaslehanske du må bare ha.
Turisimo Wool Wash MittEksklusiv og skånsom vaskehanske i ullGod å vaske med. Glir godt. Gjør jobben. Passe stor.
Turisimo Wool Wash MittEksklusiv og skånsom vaskehanske i ullVeldig god vaskehanske. Myk og glir godt. Vasker effektivt.
Turisimo Wool Wash MittEksklusiv og skånsom vaskehanske i ullMorro å berøre bilen med denne! Den glir flott og er effektiv. Den er virkelig å anbefale! Gjør jobben godt!
131675