Turisimo Wool Wash Mitt Eksklusiv og skånsom vaskehanske i ull Turisimo Wool Wash Mitt Eksklusiv og skånsom vaskehanske i ull Turisimo Wool Wash Mitt Eksklusiv og skånsom vaskehanske i ull Turisimo Wool Wash Mitt Eksklusiv og skånsom vaskehanske i ull

Turisimo Wool Wash Mitt

Eksklusiv og skånsom vaskehanske i ull

Varenr: 18147057090055170295
298,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Turisimo Wool Wash Mitt er en vaskehanske av mykt syntetisk ull som løfter hele opplevelsen til nye høyder. 

Er du opptatt av en skånsom vask så er dette vaskehansken for deg. Turisimo Wool Wash Mitt glir lekende lett over overflaten, faktisk en at de glatteste vaskehanskene vi har prøvd. Samtidig holder det syntetiske stoffet på masse såpevann som igjen bidrar til å minimere sjansen for vaskeriper. 

 Wool Wash Mitt fra Turisimo kan enten brukes som "svamp" ved at du unnlater å tre den på hånden og vasker som med en svamp samtidig som det er en hanske. Her velger du helt selv hva du ønsker å gjøre. 

Grunnet de lange "ull" trådene vil smuss som blir vasket av lakken krype inn i stoffet og ikke ligge mellom vaskehansken og lakken. Turisimo Wool Wash Mitt slipper frigjør effektivt smuss så fort den blir dyppet i rent vann også. 

Dette er en av de bedre oppgraderingene om du ønsker å løfte bilvasken betydelig og ha følelsen at du bruker noe eklusivt uten at det koster skjorta. 

 

Slik tar du best vare på vaskehansken din

 

Slik vasker du Turisimo Wool Wash Mitt: 

  1. Gni lett inn et flytende vaskemiddel i vaskehansken, som f.eks. Turisimo Microfiber Cleaner.
  2. Skyll deretter vaskehansken godt. 
  3. Klem ut overflødig vann, før du grer ullen forsiktig ut med fingrene eller en grov kam. Tips: Gloss Factory Pad Brush er optimal til dette.
  4. Legg vaskehansken til tørk. 

Turisimo Wool Wash Mitt tåler ikke å ligge fuktig over tid. 

Vi anbefaler kun håndvask for å bevare kvaliteten.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
131675