Turisimo Heavenly Dry Turisimo Heavenly Dry Turisimo Heavenly Dry Turisimo Heavenly Dry

Turisimo Heavenly Dry

Stort, effektivt tørkehåndkle, 70x90 cm

Varenr: 18146327090055170004
359,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Turisimo Heavenly Dry er et stort, mykt og skånsomt tørkehåndkle for å effektivt tørke bilen din.

 

Heavenly Dry er et tørkehåndkle som måler 70cm x 90cm som gjør at du kan tørke hele bilen uten å måtte vri det opp. Heavenly Dry er også designet slik at det ikke blir for tungt når du tørker bilen og det fyller seg med vann.

 

Det er flere gode grunner for å tørke bilen etter vask hvor en av de grunnene er at vi unngår vannflekker. Vannflekker eller Waterspots som det kalles på fagspråket kommer av at vann eller såperester tørker inn på lakken og legger ifra seg hvite sjenerende ringer. Dette kommer av mineraler og kalk i vannet eller av såperester fra vasken. Ved å tørke bilen unngår vi dette og bilen holder seg blank lenger.

 


Den andre grunnen er at når du kjører bilen vil du alltid komme over støv på veien. Når du har en våt bil og kjører over støvete veier vil støvet legge seg i vannet og skape et inntrykk av en møkkete bil. Ved å tørke bilen unngår vi også dette som igjen gir inntrykket av en renere og penere bil i lenger tid.

 

Turisimo sitt tørkehåndkle er laget av høy kvalitetsmikrofiber med en søm som er utrolig myk. Dette gjør at du får en skånsom tørk av bilen samtidig som vi eliminerer farene man har ved å tørke med et pusseskinn.

 

Imotsetning til pusseskinn er overflaten på tørkehåndkle "åpent" som gjør at eventuelle forurensinger trekker opp i kluten istedenfor å ligge imellom kluten og lakken. Turisimo Heavenly Dry har også en skarp farge som gjør at du enkelt kan se om det har blitt møkkete.  Dette er tørkehåndkle du skal ha dersom du liker en blank og tørr bil uten riper! 

 

Alle Turiusimo mikrofiber produkter er laget av resirkulert plast, kalt rPET.

 

Slik tar du best vare på tørkehåndkleet ditt

 

 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
131584