131584 131584 131584 131584

Turisimo Heavenly Dry

Stort, effektivt tørkehåndkle, 70x90 cm

Varenr: 18146327090045472057
399,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSTilbehørAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Turisimo Heavenly Dry er et stort, mykt og skånsomt tørkehåndkle for å effektivt tørke bilen din.

 

 

Heavenly Dry er et tørkehåndkle som måler 70cm x 90cm som gjør at du kan tørke hele bilen uten å måtte vri det opp. Heavenly Dry er også designet slik at det ikke blir for tungt når du tørker bilen og det fyller seg med vann.

Det er flere gode grunner for å tørke bilen etter vask hvor en av de grunnene er at vi unngår vannflekker. Vannflekker eller Waterspots som det kalles på fagspråket kommer av at vann eller såperester tørker inn på lakken og legger ifra seg hvite sjenerende ringer. Dette kommer av mineraler og kalk i vannet eller av såperester fra vasken. Ved å tørke bilen unngår vi dette og bilen holder seg blank lenger.

 


Den andre grunnen er at når du kjører bilen vil du alltid komme over støv på veien. Når du har en våt bil og kjører over støvete veier vil støvet legge seg i vannet og skape et inntrykk av en møkkete bil. Ved å tørke bilen unngår vi også dette som igjen gir inntrykket av en renere og penere bil i lenger tid.

 Turisimo sitt tørkehåndkle er laget av høy kvalitetsmikrofiber med en søm som er utrolig myk. Dette gjør at du får en skånsom tørk av bilen samtidig som vi eliminerer farene man har ved å tørke med et pusseskinn.

 

Imotsetning til pusseskinn er overflaten på tørkehåndkle "åpent" som gjør at eventuelle forurensinger trekker opp i kluten istedenfor å ligge imellom kluten og lakken. Turisimo Heavenly Dry har også en skarp farge som gjør at du enkelt kan se om det har blitt møkkete.  

Dette er tørkehåndkle du skal ha dersom du liker en blank og tørr bil uten riper! 

 

Alle Turiusimo mikrofiber produkter er laget av resirkulert plast, kalt rPET.

 

Slik tar du best vare på tørkehåndkleet ditt

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 3 Turisimo
Produsent Turisimo
Type Håndklær


Tilbehør
Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Turisimo Heavenly DryStort, effektivt tørkehåndkle, 70x90 cmDette er et håndkle jeg liker godt. Litt kostbart til fullpris, men ofte på tilbud. Tørkingen går som en lek med dette.
Turisimo Heavenly DryStort, effektivt tørkehåndkle, 70x90 cmSuverent beste tørkehåndkle jeg har, vesentlig bedre enn det jeg kjøpte fra gloss factory og sonax. Klassr for seg selv, blir ordentlig tørt med dette.
Turisimo Heavenly DryStort, effektivt tørkehåndkle, 70x90 cmOverlegent beste tørkehåndkleet jeg har brukt! (Faktisk).
Martin27.09.2021Upassende?
Turisimo Heavenly DryStort, effektivt tørkehåndkle, 70x90 cmIkke imponert over dette kjøpte 2 stk, begge var det mangen lange tråer midt i håndkle.
Turisimo Heavenly DryStort, effektivt tørkehåndkle, 70x90 cmÅ tørke bilen etter en vask har aldri vært enklere. Det er rene magien - legg tørkehåndklet over vannet som skal fjernes og simsalabim vannet er borte…… Det er enormt hvilken sugeevne det har og ikke for å glemme så er det skånsomt for lakken. Løp å kjøp!
Trym18.08.2021Upassende?
Turisimo Heavenly DryStort, effektivt tørkehåndkle, 70x90 cmSupert tørkehåndkle. Beste jeg har i mitt sortiment
Turisimo Heavenly DryStort, effektivt tørkehåndkle, 70x90 cmKjøpte dette i gave. Han som fikk den sa den var meget bra. Sugde til seg godt med vann.
Turisimo Heavenly DryStort, effektivt tørkehåndkle, 70x90 cmSkuffet over denne, THD er med på alle videoer, og mitt håndkle klarer ikke å tørke ett side speil engang, Meget skuffet
Evert10.07.2021Upassende?
Turisimo Heavenly DryStort, effektivt tørkehåndkle, 70x90 cmFantastisk håndkle.Beste jeg har hatt.Tørket hele bilen og klarte ikke å vri vann utav det etter bruk.Anbefales.Lett å tørke med til siste dråpe var av bilen.
BN19.06.2021Upassende?
Turisimo Heavenly DryStort, effektivt tørkehåndkle, 70x90 cmDet beste tørkehåndkle jeg har prøvd. Trodde ikke det skulle være bedre enn det tykke tørkehåndkle som garasjetid solgte tidligere men det var det. Stort og trengte ikke å vri det en eneste gang.
GEIR01.06.2021Upassende?
Turisimo Heavenly DryStort, effektivt tørkehåndkle, 70x90 cmJeg har kjøpt flere typer tørkehåndkler. All har sluttet å virke. Har brukt Turismo mikrofiber vaske middel på 60 + testet på 90 grader etter at dette ikke funket. Hva gjør jeg nå?
A27.05.2021Upassende?
Turisimo Heavenly DryStort, effektivt tørkehåndkle, 70x90 cmHelt fantastisk tørkehåndkle!!! Beste jeg har prøvd, helt uunnværlig.
Turisimo Heavenly DryStort, effektivt tørkehåndkle, 70x90 cmFantastisk tørkehåndkle. Tørker hele bilen uten å måtte vri det opp og håndkleet blir ikke for tungt. Anbefales.
Andy02.05.2021Upassende?
Turisimo Heavenly DryStort, effektivt tørkehåndkle, 70x90 cmVeldig bra tørkehåndkle. tar en hel bil uten å vri opp. er verdt å investere i en sånn.
Turisimo Heavenly DryStort, effektivt tørkehåndkle, 70x90 cmHelt topp å bruke. Bilen ble tørr å fin.
Turisimo Heavenly DryStort, effektivt tørkehåndkle, 70x90 cmRett og slett knallbra til å tørke med. Eneste at det er litt lange masker på tørkesiden. Jeg fikk mitt håndkle litt ødelagt på første tørk når det hang fast i falsen mellom to paneler.
Turisimo Heavenly DryStort, effektivt tørkehåndkle, 70x90 cmHelt fantastisk håndkle. Det tørker hele bilen uten problem, så dette er virkelig en god investering
Turisimo Heavenly DryStort, effektivt tørkehåndkle, 70x90 cmTurisimo Heavenly Dry er mitt yndlings tørkehåndkle. Passe stort, absorberer vannet raskt. Vasker håndkleet sammen med de øvrige microfiber klutene på hurtigvaskeprogram uten såpe eller skyllemiddel etter bruk. Dette håndkleet er som nytt igjen. Kan ikke sammenlignes med de billige variantene som jeg syntes er rimelig ubrukelige om du ønsker en tørr og blank bil.
Turisimo Heavenly DryStort, effektivt tørkehåndkle, 70x90 cmDette tørkehåndklede imponerte meg stort. Stort pluss for størrelsen, og for at jeg kunne tørke hele bilen min uten å måtte vri det opp.
Vidar 10.10.2020Upassende?
Turisimo Heavenly DryStort, effektivt tørkehåndkle, 70x90 cmIngen over,ingen ved siden,helt klart det råeste tørkehåndkle man kan ha🤩Ett "MÅ HA" produkt når bilen skal tørkes👌Tipset er og ha flere slike liggende,da har du alltid ett klart når det/de andre er på vask eller tørk..
Turisimo Heavenly DryStort, effektivt tørkehåndkle, 70x90 cmDette tørkehåndkle er det mest fantastiske jeg har brukt, da jeg kan tørke hele bilen uten å vri opp håndkle og bilen er tørr uten vannstriper,da er jeg meget fornøyd ??
Turisimo Heavenly DryStort, effektivt tørkehåndkle, 70x90 cmDette håndkleet suger godt til seg og holder vannet. Selv når det virker fullt klarer du nesten ikke vri ut noe.
Roy04.07.2020Upassende?
Turisimo Heavenly DryStort, effektivt tørkehåndkle, 70x90 cmJeg har drivi med bilplei i snart 20 år nå detter er det råste tørklehånkle jeg har prøvd tøka hele bilen uten vann igejen og ikkje trenger du og vrindet upp loer ingen ting heller nr 2 blir det grønne til autofiness sitt det og er kjeme bra og tykt holder på mye vann:)
Turisimo Heavenly DryStort, effektivt tørkehåndkle, 70x90 cmDet beste tørkehånkle jeg har brukt til nå. Tørker hele bilen uten å vri det opp. Overflaten blir fri for skjolder. Anbefales.
Turisimo Heavenly DryStort, effektivt tørkehåndkle, 70x90 cmKjempebra. ???????? Tørker veldig godt. Hele bilen ble tørr. ????????????????????????????????
Turisimo Heavenly DryStort, effektivt tørkehåndkle, 70x90 cmPrøvd mye forskjellig, men dette er uten tvil det beste
Turisimo Heavenly DryStort, effektivt tørkehåndkle, 70x90 cmDyrt ja men Dette funker. Prøvd flere forskjellige og jeg bestilte et til så jeg kan bytte når det andre er på vask. Tørker hele bilen uten å legge striper eller noe kan anbefales
Turisimo Heavenly DryStort, effektivt tørkehåndkle, 70x90 cmHar prøvd mange håndklær, men ingen har vært i nærheten av dette, rett og slett veldig bra. Liker størrelsen.
Turisimo Heavenly DryStort, effektivt tørkehåndkle, 70x90 cmFungerte slik jeg hadde håpet på, veldig nyttig.
Turisimo Heavenly DryStort, effektivt tørkehåndkle, 70x90 cmFantastisk produkt, imponerende oppsugingsevne.
Turisimo Heavenly DryStort, effektivt tørkehåndkle, 70x90 cmWOW, helt klart det beste håndkle ever og noe alle burde ha. Tørket hele min Jaguar I-pace uten å måtte vri opp en eneste gang og ikke en dråpe vann igjen på bilen ??????
Turisimo Heavenly DryStort, effektivt tørkehåndkle, 70x90 cmDette er eit "MÅ HA" produkt! Meeget fornøgd med dette! Har prøvd mange forskjellige typar tørkehåndkle før, men dette slår alle eg har prøvd, trekk til seg vatn som ein drøm og ingen problem å tørke heile bilen! Anbefales!
Turisimo Heavenly DryStort, effektivt tørkehåndkle, 70x90 cmDette tørkehåndkle kan virkelig anbefales. Det er stort og meget effektivt.
Turisimo Heavenly DryStort, effektivt tørkehåndkle, 70x90 cmWow, wow, wow. Trenger ikke si mer. Dette må man bare ha. Helt fantastisk.
Turisimo Heavenly DryStort, effektivt tørkehåndkle, 70x90 cmDet var en drøm å tørke av bilen. Utrolig effektivt og enkel! Fikk en bil som ble helt tørr og glans! Denne er virkelig å anbefale!
131584