Kärcher Skumkanon liten proff For Kärcher proffmaskiner Kärcher Skumkanon liten proff For Kärcher proffmaskiner Kärcher Skumkanon liten proff For Kärcher proffmaskiner

Kärcher Skumkanon liten proff

For Kärcher proffmaskiner

Varenr: 411205304054278434957
1 259,-Kampanjepris
Veil.1 506,-
-+
6 stk på lager
Delbetaling fra 150,-/måned
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Kärchers skumkanon er en profesjonell skumkanon beregmnet for røff bruk. Skumkanonen er spesielt utviklet for å tåle kraftige høytrykkspylere med uttrekksevne på 350 til 600 liter per time. Skumkanonen leverer overbevisende, tykt skum og reduserer mengden av shampo du bruker med inntil 50%.

 

Karcher Skumkanon liten proff er først og fremst beregnet for Kärchers proff maskiner og kommer ferdigmontert med Kärcher proff kobling.

 

Den nøyaktige doseringen utføres i tre trinn via en integrert blenderåpning, som også effektivt forhindrer utilsiktet justering. Skumkanonen er stabil, ergonomisk og takket være sin form har den en stor fyllingsåpning, en flerhastighets gjenge for en rask endring og et ekstra godt grep.

Denne passer kun til Karcher spyler med Easy Force Pistol/helgrå pistol. Har du sort pistol på din proff vasker fra karcher er det denne du må ha. 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
125316