Turisimo Pad Cleaner Rens for poleringsputer, 500ml

Turisimo Pad Cleaner

Rens for poleringsputer, 500ml

Varenr: 18145287090055170738
149,-
Volum
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

 

Når vi polerer en bil bryter vi ned lakken slik at gammel lakk og polish blir sittende igjen i puten. Dette kan være krevende å fjerne, og vil støve mye ved neste gangs bruk om ikke det blir rengjort riktig.

 Mange tror at poleringsputer er engangsbruk noe som er helt feil. Ved riktig bruk og vask kan poleringsputer brukes mange ganger slik at det er ganske økonomisk å investere i skikkelig kvalitetsputer og Pad Cleaner.  Turisimo Pad Cleaner er designet slik at den enkelt løser opp polish og lakk og du får helt rene puter igjen.

Håndvask av poleringsputer

  • Spray Turisimo Pad Cleaner direkte inn i poleringsputen.

  • Jobb produktet inn i puten med en padbørste. Massér lett og ikke skrubb, da dette kan skade puten. La kjemien gjøre jobben og børsten hjelper kun til med å jobbe kjemi inn i puta og skitten.

  • Klem vann og såperester sammen med skitten ut i rent vann. Ha en bøtte med rent vann i eller gjør dette under rennende vann i springen.

  • Legg putene til tørk, så er de klare til bruk neste gang.

Om du må bruke putene med engang press ut mest mulig vann, sett de på maskinen og kjør poleringsmaksinen på maks hastighet. Dette vil blåse ut meste vannet slik at de lufttørker veldig fort.

Maskinvask av poleringsputer

  • Skyll putene under lunket vann og press ut overflødig vann. Spray deretter rikelig med Turisimo Pad Cleaner på putene og legg de i vaskemaskinen. Vask putene på maks 40 grader og laveste sentrifuge. Legg til lufttørking etter vask.
HMS


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
131773