Turisimo Clay Lube Smøring for clay, 500ml

Turisimo Clay Lube

Smøring for clay, 500ml

Varenr: 1721607090055173043
129,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Turisimo Clay Lube er et produkt som har revolusjonert bilpleieindustrien i kombinasjon med Turisimo Non Marring Claybar. Den flørste 100% marring-fri claybaren. Dette premium produktet er spesielt designet for å fungere som en smøring når du bruker en clay bar, en prosess kjent som clay barring. Men hva betyr dette og hvorfor er Turisimo Clay Lube det foretrukne valget for stadig flere bilentusiaster og profesjonelle over hele landet?

 

Clay barring er en dyptgående rengjøringsprosess som fjerner forurensning fra overflaten av bilen som normalt ikke blir fjernet med standardvask. Dette kan inkludere alt fra industrielle fallouts, oksider, veistøv, bremsestøv, og mer. En clay bar er effektiv, men kan forårsake mikrokrasj eller marring hvis den brukes uten passende smøring. Her kommer Turisimo Clay Lube inn.

 

Turisimo Clay Lube er en høyytelsessmøring som gjør det mulig for clay bar å gli over bilens overflate med minimal friksjon. Dette reduserer ikke bare risikoen for marring, men det forbedrer også clay barring-effektiviteten ved å bidra til å løfte og suspendere forurensninger, slik at de kan fjernes lett og trygt.

 

Men det er mer til Turisimo Clay Lube enn bare dens høye ytelse. Produktet er også kjent for sin brukervennlighet. Bare spray den på området du skal arbeide med, bruk clay baren som normalt, og tørk deretter overflaten ren. Denne enkle tre-trinns prosessen betyr at du kan oppnå profesjonelle resultater selv hjemme i garasjen.

 

På toppen av det hele er Turisimo Clay Lube trygt å bruke på alle biloverflater, inkludert lakk, glass, plast og metall. Dette gjør den til en allsidig løsning for bilpleie, enten du jobber med en veteranbil, en luksusbil, en SUV, en motorsykkel, eller til og med en båt.

 

Hvis du tar bilpleie på alvor og ønsker å gi kjøretøyet ditt den dypeste, sikreste rengjøringen mulig, er Turisimo Clay Lube det perfekte valget. Det er en investering i bilens utseende, prestasjoner og levetid. Prøv det selv og opplev forskjellen det kan gjøre.

Slik bruker du Turisimo Clay Lube

  1. Rengjør bilen godt med en full nedvask
  2. Spray rikelig med Clay Lube på overflaten og på clayen
  3. Tørk av restene etter du er ferdig med mikrofiberklut
HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
184021