Turisimo Komplett Flyverustfjerner Kit Fjern flyverust fra karosseri og felger

Turisimo Komplett Flyverustfjerner Kit

Fjern flyverust fra karosseri og felger

Varenr: 161981_bun
779,-Kampanjepris
Veil.1 298,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Fjern flyverust fra hele bilen. Også det som har brent seg godt inn i felger, kalipper og andre vanskelige steder. Turisimo Komplett Flyverustfjerner Kit inneholder dessuten Turisimo Suds Heaven, som er en meget effektiv skumsåpe for din skumkanon, som fjerner allt smuss og skitt før du starter med prosessen å fjerne flyverust. 

Turisimo Komplett Flyverustfjerner Kit inneholder

Turisimo Suds Heaven, 4 liter

Turisimo Suds Heaven er et luksuriøst alkalisk skumprodukt laget for bruk i skumkanon.

Suds Heaven er spesiallaget for å løse opp organisk forurensing effektivt uten å skade chrome og høyglanslister. Mange billige skumsåper er basert på et virkestoff som er lut. Dette er et effektivt rengjøringsmiddel men kan ofte skade chrome, metall og høyglanslister. Dette kaller vi ofte alkalisk brann og er veldig irriterende samt kan være vanskelig å utbedre.

Turisimo Iron Killer, 500 ml.

Turisimo Iron Killer er en pH-nøytral metallpartikkelfjerner som enkelt lar deg fjerne flyverust og metallpartikler på bilen.

Vi har alle sett det og vi har alle lurt på hva det var en gang. Disse små gule rustflekkene på bilen som ikke går bort ved vask. Dette er flyverust som kan komme fra bremsene, piggdekk eller annet industriell forurensing. Felles er at det er sjenerende på bilen, vanskelig å fjerne og vil ødelegge lakken om det får ligge på bilen over lengre tid.

 Turisimo Iron Killer lar deg fjerne disse i en enkel og skånsom operasjon. Iron Killer løser opp innkapslete jernpartikkler på lakken og løsner de fra overflaten som gjør at du kan spyle det bort med en høyttrykkspyler. Turisimo Iron Killer vil reagere med overflaten og skape en lilla reaksjon der den finner metallpartikler. Dette betyr at produktet jobber med å løsne flyverusten fra overflaten.

Turisimo Iron Killer Paste, 250 ml.

Turisimo Iron Killer Paste er en pH-nøytral metallpartikkelfjerner som

enkelt lar deg fjerne flyverust og metallpartikler på bilen. Med sin effektive

sammensetning av ingredienser og nøytrale blanding, er Iron Killer Paste

både effektiv og trygg.

Iron Killer Paste er laget som en gel basert metallpartikkelfjerner. At produktet er så tyktflytende gjør at produktet får lenger virketid som kan hjelpe deg å fjerne flyverust/jernpartikler på en enda mer effektiv måte. 

 


 

Iron Killer Paste er en gel basert blanding som egner seg spesielt godt til

spot rengjøring som steinsprut, vanskelig flyverust eller felger. Kommer

med kork som gir en nøyaktig påføring.

Turisimo Detailing brush

Turisimo Detailing Brush er en detailerkost av ypperste kvalitet.

Detailing Brush fra Turisimo blir fremstilt som og er noe av det ypperste innen detailerkoster i bransjen. Innpakningen kan minne om noe langt dyrere med sin flotte eske, utskjært plass for børsten i esken og rød velvet lignende stoff rundt gir deg en kvalitetsfølelse uten like.

Denne børsten har skaft i plast for å sikre lang levetid og gir en bedre følelse å holde i når det kommer i kontakt med vann. Feste til bustene er også laget i plast for å unngå at du kan ripe opp noe samtidig som busten er veldig myk.

HMS


Dokumenter
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
142707