Strands Siberia SR 22" Komplett Kit Led-Bar pakke med det du trenger

Strands Siberia SR 22" Komplett Kit

Led-Bar pakke med det du trenger

Varenr: 170821_bun
3 749,-
-+
60 stk på lager
Delbetaling fra 218,-/måned
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Strands Siberia SR 22" er en enkelradet LED-bar og med moderne design og dobbeltposisjonslys i enten hvit eller oransje gir den et slående utseende og et svært bra lysbilde.

 

Strands Siberia SR Led Bar 22"

 

Med kombinasjonslysbilde av flom og spot er LED-baren godt egnet for alle typer kjøreforhold, og gir deg lys der du trenger det mest. Godt egnet for både mindre landeveier i skogsområder hvor man ønsker god bredde i lysbildet, eller lange strekninger hvor man ønsker at lyset kastes langt fremme. Linsen strekker seg fra kant til kant med en ekstremt tynn ramme.

 

Hvert lille element er laget for å få høyest mulig ytelse og samhandle i perfekt harmoni. Baksiden er buet og huset er designet for å monteres pent på kjøretøyrammer.

 

Strands Siberia SR 22" er E-Godkjent og kan monteres på kjøretøyet ved bruk av Strands skiltbraketter. Merk at effektiv lumen lampen klarer å levere er 4254

 

Strands Kabelsett 2 DT Kontakter 12-24V 

 

12-24V kabelsett som er tilpasset to ekstralys med strømforbruk på maks 2x100W med DT-kontakt, og maks 2x180W hvis DT-kontakten er kuttet. Kabelsettet består av et 40A relé, 30A hengende sikring og kabler (1,5 mm²) med to DT2-kontakter. Kabelsettet er tilpasset de fleste kjøretøy og leveres med PÅ/AV-knapp. Hvis du velger å ikke bruke PÅ/AV-knappen men heller vil ta kontrollstrøm fra f.eks. billykter, brukes den blå kabelen på ledningsnettet.

 

Strands DT Overgang

 

Adapter / omformer som gjør det mulig å gå fra DT-4-kontakt til DT-2-kontakt. Adapteren forenkler montering av ekstralys med dobbeltposisjonslys og kan brukes sammen med Strands Pro Kabelsett.

 

Strands Skiltplatefeste Universal

 

De fleste skiltfester er laget for å passe til en spesifikk LED-bar og passer derfor ikke optimalt til andre ramper. Med disse SIBERIA-festene får du muligheten til å velge akkurat hvilken avstand du ønsker å montere de to festene på, noe som betyr at de passer til alle LED-bar fra Strand Lighting Division sitt sortiment, og gir deg en perfekt installasjon hver gang.

 

Braketten er veldig fleksibel og monteringsmulighetene til din LED-bar er nesten uendelige. Beslagene selges i par (høyre + venstre), og leveres med 8 skruer og en manual.

 

Spesifikasjoner

Teknologi: LED (Osram)

Antall LEDs: 20

Spenning (V DC): 10-40V DC

Forbruk (w) 12V: 59

Forbruk (w) 24V: 59

Teoretiske lumen: 8000

Effektiv lumen: 4254

Kastelengde @ 1 LUX: 447m

Fargenyanse: 6000 Kelvin

IP-Grad: 67/69K

Farge lyktehus: Sort

Farge LED: Hvitt

Lysbilde: Kombinert fjernlys

Posisjonslys: Ja (Hvitt og Oransje)

Strømkontakt: DT-4

Kabel lengde (mm): 500

Lengde (mm): 555.6

Dybde (mm) 55.5

Høyde (mm): 45

Høyde inkludert brakett (mm): 65

E-approved: Ja (ECE R112)

Referansenummer 50

EMC: ECE R10

 

 

Koblinger

  • Sort kabel - (negativ)
  • Rød kabel + (positiv)
  • Hvit kabel: Hvitt posisjonslys
  • Blå kabel: Oransje posisjonslys
HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
182531