Sonax Støvfritt Dashboard Fjern støv og gi antistatisk dashboard

Sonax Støvfritt Dashboard

Fjern støv og gi antistatisk dashboard

Varenr: 158514_Bun
249,-
-+
52 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Hva er vel mer irriterende (og kjedelig) enn å tørke støv av dashboardet for å se at det kun tar et par dager før det er tilbake? Dashboard og andre harde overflater av plast har en tendens til å bli statiske, slik at de faktisk trekker til seg støvet. Våpenet er like enkelt som det er genialt. Vi må gjøre overflaten antistatisk!

 

 

Ved å kombiner en tørr mikrofiberklut og dens statiske egenskaper, går støvtørkingen unna som en lek. Også på de vanskelige og utfordrende plassene. Deretter vasker vi med Sonax Cockpit Spray, som gir en antistatisk overflate. Dermed fjerner vi ikke bare støv, vasker og beskytter alle harde overflater i bilen. Vi hindrer også at støvet skal feste seg like raskt.

 

SONAX Cockpit Spray Green Lemon rengjør og beskytter alle bilens innvendige plastflater. Bevarer den nye følelsen og er antistatisk, som gjør at støv ikke kommer like raskt tilbake.

 

Du får også med 3 stk. Gloss Factory All Purpose Microfiber, som egner seg ypperlig til denne jobben. Tørr klut først, for å effektivt fjerne støn, deretter en ny, ren klut som du dusjer lett med SONAX Cockpit Spray, så så å vaske og giu antistatisk overflate i én og samme operasjon.

 

Sonax Cockpit Spray kommer i sprayflaske med trigger og 500 ml. innhold. Gloss Factory All Purpose Microfiber kluter kommer i trepakk, måler 40 X 40 cm og har gsm (kvalitet) på 300 gsm.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
133686