Nybegynner Maskinpolering Kvalitet fra Shinemate, Turisimo, Sonax

Nybegynner Maskinpolering

Kvalitet fra Shinemate, Turisimo, Sonax

Varenr: 157633-bun
3 599,-Kampanjepris
Veil.4 859,-
-+
6 stk på lager
Delbetaling fra 211,-/måned
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Ønsker du å komme i gang med god maskinpolering som gir deg gode resultat fra første forsøk? Da er dette pakken for deg. I dette settet har vi plukket frem god kvalitet, komfort i arbeid og trygghet i at resultatet blir blankt. Fra første forsøk!

 

 

Sonax er kjent for sine polisher i absolutt verdensklasse og har i flere år vært ledende i utviklingen av polering for bil. Med sin Profiline-serie har de satt en standard for hva man kan forvente av glans fra en lakkert flate.

 

Når vi kombinerer dette med gode poleringsputer fra Gloss Factory og den meget gode poleringsmaskinen fra ShineMate, har vi én av de beste startpakker for deg som ønsker å komme i gang med serøs polering, men er helt fersk. Dette er en smart pakke å starte med, som du også kan bygge videre med. Denne pakken gir deg gleden ved å polere bil fra første forsøk.

ShineMate DA Polermaskin EX605

Shinemate EX605 poleringsmaskin er DA Poleringsmaskin med stort utkast på. Hele 12mm i en kompakt maskin. Med et CNC-maskinert motvektsystem, er dette trolig en av de jevneste kompakte poleringsmaskinen for dual action på markedet. Med denne kan du korrigere som en roterende maskin, men med tryggheten og avslutningen kun en DA maskin kan gi.  Bygd med profesjonelle og entusiaster i tankene.

Fordeler ved ShineMate EX605

 • Ledende teknologi for eliminering av vibrasjoner, reduserer tretthet hos operatørene
 • Dust-Devil™ flerhulls bakplate for å holde padetemperaturen lav
 • Soft-Start for å redusere sprut
 • Fartsstabilisator for å gi konstant hastighet
 • Konfigurert med lang levetid for motor og karbon børste
 • Ergonomisk design på maskinhus
 • 5 meter lang strømforsyningsledning

Tekniske spesifikasjoner ShineMate EX605

 • Modell: EX605
 • Oscillering (utkast): 12mm
 • Inngangseffekt nominell: 500W (maks. 750 W)
 • Trinnløs hastighet: 2500 ~ 5500 OPM
 • Bakplate: 123 mm (5 tommer)
 • Skumbelegg: 150 mm
 • Nettovekt: 2,2 kg

 

Du vil effektivt fjerne swirls, riper, oksideringer, vaskeriper og hologrammer raskere og med mindre anstrengelse. Maskinen har vesentlig mindre vibrasjon enn tilsvarende "Kinamaskiner" i markedet.

Turisimo Potente Hard Cut Polish, 250 ml.

Turisimo Potente Polish er et grovpoleringsmiddel som fjerner dype riper, oksidering og mye slitasje i lakkerte overflater hvor du raskt vil få opp glansen og fjerne riper. Turisimo Potente Polish fjerner lakkskader og riper ned til P1500 (1500 grit). Avhengig av typen poleringspute som brukes, kan fjerningshastigheten justeres.

 

Turisimo Potente Polish er bygd opp av slipegranulater som er stabile over tid, og brytes noe mekanisk - ikke av varme. Dette betyr at du utnytter polishen like effektivt både med en DA maskin og roterende maskin. Slipegranulatene brytes ikke ned av varme. Dette gjør at du effektiv fjerner riper, oksideringer og matthet i lakk, og kan avslutte med relativt god glans.

Turisimo Delicato Polish, 250 ml.

Turisimo Delicato Polish er et delikat poleringsmiddel som hjelper deg å fjerne fine hologrammer og polere frem maksimal glans i lakken. Delicato Polish er for deg som ønsker å fjerne små riper/swirls og hente frem den beste glansen. Eller for deg som bare vil maksimere glansen etter grovere polering, eller før lakkforsegling.

 

Turisimo Delicato Polish er utviklet for å fungere optimalt med Turisimo #4 Fine Cut Pad, hvor du kan polere opp til høyglans. Delicato Polish har en slipegrad ned til P3000 (3000 grit) og vil kunne kunne etterlate en meget høy grad av glans.

Meguiars Ultimate Fast Finish

Meguiars Ultimate Fast Finish passer til beskrivelsen! Fast Finish betyr vel noe slikt som "Rask finish" eller "Raskt ferdig". Mer beskrivende kan det neppe gjøres med to ord. Dette er en nyvinning fra Meguiars som tilbyr det ypperste innen polymerglans, glatthet og vannperling - alt sammen i en aerosolboks, uten behov for buffing! Spray og tørk deg frem til blankere, beskyttet lakk. Meguiars Ultimate Fast Finish maksimerer vannperling, lakkbeskyttelse, glans og glatthet. Du vil elske hvor rask og enkelt den er å bruke på kjøretøyet ditt. At den beskytter så lenge tar vi bare som en ekstra bonus!

 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
131944