ShineMate Complete Mini Kit Komplett poleringskit for små flater

ShineMate Complete Mini Kit

Komplett poleringskit for små flater

Varenr: 156486
5 990,-
-+
6 stk på lager
Delbetaling fra 322,-/måned
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Dette er det nærmeste vi kommer komplett maskinpoleringspakke. Med ShineMate Complete Mini Kit kommer du til over alt! Alt fra store flater på bil, båt eller camping og helt ned til de trangeste og mest intrikate områder.

 

 

ShineMate Complete Mini Kit består av SkineMate EP803K som er en roterende poleringsmaskin med mulighet for 4 forskjellige bakplater (medfølger) og forlengelsestenger (medfølger) som gjør at du kan polere 80% av alle overflater.

 

Dessuten følger ShineMate MPK-3 med i dette settet. Det er en "slange" som du fester til EP803K og dermed har mulighet til å polere de aller minste og trangeste plassene. Du kan til og med polere smykker med denne!

Er du opptatt av detaler i alle kriker og kroker og vil ha én maskin som kan ta deg hele veien, er dette uten tvil valget for deg. Vi har dessuten lagt med alt du trenger av poleringsputer og mikrofiberkluter. Til og med en stor, romslig og solid bag hvor du får plass til alt følger med!  Tilsett kun din favorittpolish og du er klar til å imponere venner, familie og deg selv!

 

ShineMate EP803K

Om du ser for deg at du kun skal ha én poleringsmaskin og med den skal du polere alt. Alt fra bak dørhåndtak, støtfanger og B-stolpe til panser, dører og kanskje en båt eller to, så er dette poleringsmaskinen for deg. Dette er komplett kit som tar deg med fra de minste og vansklelig tilgjengelige plasser og helt opp til en fullvoksen poleringsmaskin med kraft!

ShineMate Mini Polisher Kit MPK-3

ShineMate Mini Polisher består av en 1 meter lang fleksibel forlengelsesaksel designet for å passe til alle M14 roterende poleringsmaskiner.

 

Hvis du allerede eier en roterende poleringsmaskin, er dette det perfekte settet for å ta detaljene dine til neste nivå ved å nå de områdene som tidligere ikke kan nås av vanlige poleringsmaskiner. Områder som f.eks. som grill, dørhåndtak, logo og emblemer, vindusforinger, innvendige konsollpaneler, felger, tåkelys, støtfangerlys eller andre bittesmå områder kan nå poleres til høyglans.

Den universelle låsemekanismen gjør det lett å skifte ut akselen for å skifte tilbehør.

Plenty av poleringspads og kluter

Med i dette settet følger det med 4 forskjellige bakplater med 2-4 puter 4 forskjellige poleringsgrader. Mikrofiberkluter og forlengelsestenger. En skikkelig solid poleringspakke.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
129370