128339

Rain-X Usynlig Vindusvisker Kit

Reduserer behovet av vindusviskerne!

Varenr: 156077
249,-Kampanjepris
Veil.498,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSAlternativerAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Rain-X Usynlig Vindusvisker Kit burde nesten vært påbudt i Norge. Hva er vel mer behagelig enn å kunne la være å bruke vundusviskerne når du ligge på motorveien og høstregnet skyller den. Eller vinterstid hvor salt og snøslaps slynges opp mot ruten og sikten egentlig aldri blir tilfredsstillende. Eller hva med å slippe at insekter og skitt fester seg som lim på ruta? Med en "usynlig vindusvisker" som man får med dette settet, er sikten bedre enn den noen gang har vært. har man først startet, blir man fort avhengig.

 

 

Når man legger en glasscoating, som Rain X, er klargjøringen utrolig viktig for et godt resuktat. Slurver man med dette, vil resultatet ikke bare blir av kortere varighet, men man kan også oppleve å få dis/dugg på ruta dersom man bruker vindusviskerne, eller at vindusviskerne hopper. ved å følge metoden vi bruker her, vil du oppleve å ha krystallklare ruter, som gir bedre sikt i all slags vær. Også om du må bruke vindusviskerne, noe du vil oppleve det er behov for langt sjeldnere.

Rain-X Usynlig Vindusvisker Kit innheolder

Rain-X Rain Repellent 200ml

Rain X vindusforsegling gir varig beskyttelse av rutene på bilen din (1-3 måneder). Reduserer bruk av vindusviskerne da regnet preller av i fart. Isen løsner lettere om vinteren. 200ml flaske - holder til mange behandlinger da produktet er svært drøyt i bruk.

Turtle Wax Glass Clean, 400 ml. skum

Dette er et ekstremt kraftig rengjøringsmiddel for alle innvendige og utvendige glassflater. Løser opp smuss, veisot, oljefilm og insektrester raskt og enkelt. En veldig bra glass rens. Inneholder ikke ammoniakk.

Gloss Factory Window Scrub Pad

I kombinasjon med glassrensen fra Turtle Wax er denne svampen hele nøkkelen til susess for dette settet. Med den spesielle renseeffekten i svampen, som kombineres med virkningen fra glassrensen, vil du rengjøre glassoverflaten på et nivå som gjør at Rain-X får optimal heft. Dette sikrer lang levetid og ikke minst en ren, krystallklar overflate.

 

Med i settet følger også 2 stk kvalitets mikrofiberkluter.

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Speil, Glass og lykter
Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 3 Rain-X
Gruppe 3 Gloss Factory
Gruppe 3 Turisimo
Gruppe 3 Turtle Wax
Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • H225 - Meget brannfarlig væske og damp
  • H319 - Gir alvorlig øyeirritasjon
  • H336 - Kan forårsake døsighet eller svimmelhet
Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • H229 - Ekstremt brannfarlig aerosol. Beholder under trykk: Kan eksplodere ved oppvarming
  • H319 - Gir alvorlig øyeirritasjon
  • H336 - Kan forårsake døsighet eller svimmelhet
Produsent Rain-X
Type Beskyttelse
Type Svamper og vaskehansker
Type Kluter
Type Rens


Alternativer
Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(6)
Rain-X Usynlig Vindusvisker KitReduserer behovet av vindusviskerne!Lett å legge på, vannet preller av front ruten
Rain-X Usynlig Vindusvisker KitReduserer behovet av vindusviskerne!blitt avhengig av dette produktet og veldig kjapp levering
Rain-X Usynlig Vindusvisker KitReduserer behovet av vindusviskerne!Tilleggsbruk : Dusjvegger , ingen skjolder eller såperester på glassveggene. Renhold gjøres med en sprut av dusjhodet.
Jarl12.09.2020Upassende?
Rain-X Usynlig Vindusvisker KitReduserer behovet av vindusviskerne!Det er gøy når det regner nå. Vannet renner av med en gang. Enkelt å påføre. Som de sier på instruksjonsvideoen, så hopper viskerne etter behandlingen. Jeg har prøvd å vaske de med den medfølgende sonax Cleaner som beskrevet, uten særlig hell. Hopper like mye, men det løste seg med nye viskere.
128339