Rain-X Usynlig Vindusvisker Kit Reduserer behovet av vindusviskerne!

Rain-X Usynlig Vindusvisker Kit

Reduserer behovet av vindusviskerne!

Varenr: 156077
399,-Kampanjepris
Veil.598,-
-+
15 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Rain-X Usynlig Vindusvisker Kit burde nesten vært påbudt i Norge. Hva er vel mer behagelig enn å kunne la være å bruke vundusviskerne når du ligge på motorveien og høstregnet skyller den. Eller vinterstid hvor salt og snøslaps slynges opp mot ruten og sikten egentlig aldri blir tilfredsstillende. Eller hva med å slippe at insekter og skitt fester seg som lim på ruta? Med en "usynlig vindusvisker" som man får med dette settet, er sikten bedre enn den noen gang har vært. har man først startet, blir man fort avhengig.

 

 

Når man legger en glasscoating, som Rain X, er klargjøringen utrolig viktig for et godt resuktat. Slurver man med dette, vil resultatet ikke bare blir av kortere varighet, men man kan også oppleve å få dis/dugg på ruta dersom man bruker vindusviskerne, eller at vindusviskerne hopper. ved å følge metoden vi bruker her, vil du oppleve å ha krystallklare ruter, som gir bedre sikt i all slags vær. Også om du må bruke vindusviskerne, noe du vil oppleve det er behov for langt sjeldnere.

 

 

Rain-X Usynlig Vindusvisker Kit innheolder:

Rain-X Rain Repellent 200ml

Rain X vindusforsegling gir varig beskyttelse av rutene på bilen din (1-3 måneder). Reduserer bruk av vindusviskerne da regnet preller av i fart. Isen løsner lettere om vinteren. 200ml flaske - holder til mange behandlinger da produktet er svært drøyt i bruk.

Turtle Wax Glass Clean

Turtle Wax Glass Clean er et skum som henger meget godt på vertikale flater og dermed gir en mer langvarig virkning på veisrøv, skitt, saltrester etc.

Gloss Factory Window Scrub Pad

I kombinasjon med glassrensen fra Turtle Wax er denne svampen hele nøkkelen til susess for dette settet. Med den spesielle renseeffekten i svampen, som kombineres med virkningen fra glassrensen, vil du rengjøre glassoverflaten på et nivå som gjør at Rain-X får optimal heft. Dette sikrer lang levetid og ikke minst en ren, krystallklar overflate.

 

Med i settet følger også 2 stk kvalitets mikrofiberkluter fra Turisimo.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
128339