118177

Quixx Wheel Cleaning Brush

Felgbørste til drill

Varenr: Q101764028778004415
348,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSAlternativerAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Fjerner raskt og enkelt fast brent bremsestøv og skit, uten riper!

 

Quixx Wheel Cleaning Brush har imponerende rengjøringseffekt takket være over 10,000 buster. Kan brukes med bare vann eller felgrens.

 

 

NB: Settet inneholder ikke vernebriller. 

 

Quixx Wheel Cleaning Brush er trygg på alle overflater (Plastikk, lakk, krom, stål, aluminium). Enkel rengjøring av hele felgen, også bak eikene. Kan brukes på alle driller.

 

Quixx Wheel Cleaning Brush har flere bruksområder (biler, motorsykkel og tråsykkel): dekk/felger, spoiler, sideskjørt, hovedlys etc.

 

 

 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 3 Quixx
Produsent Quixx
Type Børster og koster


Alternativer
Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Quixx Wheel Cleaning BrushFelgbørste til drillVeldig bra, fikk tatt skikkelig både utenpå og inne hele felgen
Quixx Wheel Cleaning BrushFelgbørste til drillFulgte videoen til Bjørn Åge med tips på hvordan den skal brukes og det ble fantastiske resultater. Rater denne 10 av 10.
Quixx Wheel Cleaning BrushFelgbørste til drillrengjorde godt inni "tønna" også. Bruk vernebriller eller hold turtallet nede på drillen ..
Marius23.04.2021Upassende?
Quixx Wheel Cleaning BrushFelgbørste til drillD står beskrevet at d følger me vernebriller. D manglet i min pakke iallefall. Ellers et arti å godt produkt 👍
Quixx Wheel Cleaning BrushFelgbørste til drillQuixx Wheel Cleaning Brush er verktøyet du bruker på drillen for enkelt og rense opp felgene ved vask. Jeg har festet den på min gamle reservedrill og hengt den klar til bruk i garasjen. Etter bruk kjør felgbørsten et minutt i bøtte med rent varmt vann og du fjerner seigt skitt fra børstehårene og har en ren felgbørste klar til bruk.
Quixx Wheel Cleaning BrushFelgbørste til drillFaktiskt gøy å vaske felger med mye kriker å kroker der det ellers er vanskelig å komme til. Den ser stor ut men med myke børster så kommer du lett til uansett. Fin til kjapp felgvask. Tar ikke tjære/asfalt så bra hvis du har ubehandlede felger. Da må du til med grovere børster
Markus02.11.2020Upassende?
Quixx Wheel Cleaning BrushFelgbørste til drillUtrolig godt verktøy! Effektiviserer bilvasken noe kollosalt. Bruker den på mer enn bare felger - det være dekksider og gummimatter. Nå bruker nok jeg denne mer enn mannen i gaten, men jeg synes at låseringen mellom håndtaket og drillen burde tåle mer. I tillegg har den startet å ruste. Men dette er ikke nok til å trekke den ned fra 5/5 stjerner
Quixx Wheel Cleaning BrushFelgbørste til drillPerfekt verktøy. Lett å holde ren. Anbefales.
Quixx Wheel Cleaning BrushFelgbørste til drillDen funker utmerket. Den kommer inn i alle kriker og kroker som er et pluss er at den ikke blir så fort slitt. Alt i alt er jeg utrolig fornøyd. PS: Anbefales å ha en litt kraftig drill.
Quixx Wheel Cleaning BrushFelgbørste til drillEndelig reine felger! Supert produkt, håper det holder en stund..
Quixx Wheel Cleaning BrushFelgbørste til drillGenialt enkelt. Bare husk å beskytte øynene da det spruter litt. Men gjør jobben med frontene og eiker på felgene blir fort rene så kan virkelig anbefales.
Quixx Wheel Cleaning BrushFelgbørste til drillBlir fort tom for vann/såpe selv på laveste hastighet. Funker greit i for å komme til på steder der du ikke når med hånd og svamp på store felger.
Quixx Wheel Cleaning BrushFelgbørste til drillFantastisk effektiv. Sparer deg for mye arbeid.
Quixx Wheel Cleaning BrushFelgbørste til drillMeget fornøyd med denne til felger. Fin til og ta i hjulbuer også.
118177