Pingi Bilavfukter Fuktabsorberer Pingi Bilavfukter Fuktabsorberer

Pingi Bilavfukter

Fuktabsorberer

Varenr: 90198718481173374
188,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Er du lei av duggvåte vinduer og en klam atmosfære i bilen, hjemmet eller båten din? Da er Pingi Bilavfukter løsningen du har ventet på! Denne enkle, men kraftige lille enheten er designet for å trekke til seg overflødig fuktighet som en magnet, og den gjør jobben sin uten stress.

 

 

Hvordan fungerer Pingi Bilavfukter?

Pingi Bilavfukter er utstyrt med en patentert formel fra tyske Hanse Control som effektivt absorberer fuktighet, kondens og fuktige luktstoffer. Den fungerer som en stille vaktmester, og når den rosa fuktindikatoren dukker opp, er det bare å gi den noen minutter i mikrobølgeovnen. Pingi blir som ny og klar til å fortsette å holde fuktigheten i sjakk.

 

Perfekt for Bilen

Den smarte designen gjør Pingi spesielt egnet for bruk i bilen. Legg den enkelt under setet, og la den gjøre jobben mens du kjører. Den er ideell for å holde bilinteriøret tørt, spesielt i fuktige værforhold. Slutt å bekymre deg for dugg på rutene eller mugglukt – Pingi tar seg av det for deg!

 

Miljøvennlig og Trygg

Pingi er ikke bare effektiv, den er også miljøvennlig. Du trenger ikke å fylle på noe, noe som betyr mindre avfall. Den er også testet av tyske Hanse Control og er godkjent for bruk i nærheten av barn og dyr. Det gir deg trygghet og sikrer at du kan nyte fordelene uten bekymringer.

 

Så enkelt – Så Effektivt

Pingi Bilavfukter tilbyr enkelhet og effektivitet i én pakke. Den er din pålitelige partner for å holde omgivelsene tørre og behagelige. Bestill din Pingi i dag og si farvel til fuktproblemer en gang for alle!

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
117153