Hybrid Ceramic Tire Shine - Langvarig høyglans for dekk

Meguiar's Hybrid Ceramic Tire Shine

Varig høyglans og for dekk, 473ml

Varenr: 1725200070382017248
272,-Kampanjepris
Veil.349,-
-+
8 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Meguiar's Hybrid Ceramic Tire Shine er det optimale valget når det kommer til å gi dekkene dine en langvarig og imponerende glans. Dette avanserte produktet er spesielt formulert for å levere enestående beskyttelse og estetisk appell til dekkene dine.

 

Med den banebrytende hybrid keramiske teknologien gir Meguiar's Hybrid Ceramic Tire Shine en dyp, våt og høyglanset finish til dekkene. Den spesielle formelen skaper en beskyttende barriere mot forurensninger, veistøv og UV-stråler, som kan forårsake falming og forringelse over tid. Resultatet er dekk som ser ut som nye og holder seg freshe lenger.

 

Meguiar's Hybrid Ceramic Tire Shine er enkel å påføre. Den unike sprøyteflasken gjør det enkelt å distribuere produktet jevnt over dekkets overflate. Du kan enkelt justere påføringsmengden etter preferanse og dekkets størrelse. La produktet tørke i noen minutter, og du vil oppleve en varig glans som varer i uker, ikke bare dager.

 

En av de største fordelene med Meguiar's Hybrid Ceramic Tire Shine er dens holdbarhet. Denne innovative formelen er designet for å tåle påkjenningen fra vei- og værforhold, og den vil ikke flasse av eller vaske bort ved første regnskyll. Dekkene dine vil se ut som om de nettopp er blitt behandlet, selv etter flere kjøreturer.

 

Når du velger Meguiar's Hybrid Ceramic Tire Shine, velger du et produkt fra en anerkjent produsent av bilpleieprodukter. Meguiar's har et sterkt rykte for å levere produkter av høyeste kvalitet, og deres engasjement for innovasjon og kundetilfredshet gjenspeiles i hvert produkt de produserer. Du kan stole på at Meguiar's Hybrid Ceramic Tire Shine vil levere på sitt løfte om en varig og imponerende glans.

 

Bestill din flaske med Meguiar's Hybrid Ceramic Tire Shine i dag og gi dekkene dine den beste behandlingen de fortjener. Med dette førsteklasses produktet kan du enkelt oppnå en varig, høyglanset finish som vil forbedre utseendet på hele kjøretøyet ditt. Opplev den holdbarheten og beskyttelsen som Meguiar's Hybrid Ceramic Tire Shine tilbyr, og nyt synet av freshe, glansfulle dekk på dine kjøreturer.

 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
184421