132190

Loew-Cornell Fine Line Painting Pen

Fyller enkelt steinsprut

Varenr: 92a
298,-Kampanjepris
Veil.388,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSTilbehørAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Dette er verktøyet som gjør steinsprut til en enkel prosess. 

 Loew Cornell Fine Line Painting Pen er egentlig laget for å drive med kunst og skrive kalligrafi men tillater oss bilpleiere å fylle steinsprut og føle oss som artister med bilen som lerretet. 

Det som gjør Loew Cornell Fine Line Painting Pen så bra til å fylle steinsprut er at den tillater oss å fylle ekstremt presist uten noe søl på lakken. Dette bidrar til at vi slipper å få reperasjoner som må slipes i ettertid. Loew Cornell lar deg legge små tynne lag for å opprettholde full kontroll. 

Først og fremst handler det å fylle steinsprut om å beskytte karroseriet mot forurensinger og rust. Et biprodukt av dette er jo at det ser betydelig bedre ut også. 

Slik bruker du Loew Cornell Fine Line Painting Pen 

  • Vask bilen godt og bruk en metallpartikkelfjerner som denne for å rense steinspruten godt. 

  • Steriliser steinspruten med en wipedown som denne for å sørge for best heft. 

  • Bland klarlakk og basefarge som du får fra forhandleren til bilen.

  • Fyll reservoaret og "slå" tuppen ned mot en overflate til det kommer lakk ut av spissen. 

  • Fyll presist opp steinspruten i tynne lag og la det tørket. Fyll mer om nødvendig. 

  • La Lakken herde i et døgn

  • Legg en beskyttelse over. 

Etter bruk av denne må du rense den godt. Bruk en wipedown, alkohol, tynner, whitesprit eller lignende for å rengjøre verktøyet slik at det er klart og rent til neste gang. 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Vedlikehold
Gruppe 3 Loew-Cornell
Produsent Loew-Cornell
Type Reparasjon og vedlikehold


Tilbehør
Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Loew-Cornell Fine Line Painting PenFyller enkelt steinsprutAnbefales. . Loew pennen egner seg veldig godt til små steinsprut skader. Prøvde først med tannpirker, det ble dårlig resultat, vanskelig å justere lakkmengde. Pennen fungerte mye bedre
Loew-Cornell Fine Line Painting PenFyller enkelt steinsprutResultat blir mye bere en og bruke lak pensel som følger med bilen anbefales
Loew-Cornell Fine Line Painting PenFyller enkelt steinsprutDenne var jeg veldig spent på. Den er veldig enkel å bruke. Resultatet ble også veldig bra.
Loew-Cornell Fine Line Painting PenFyller enkelt steinsprutVanskelig å få lakken gjennom hullet. Jeg brukte original lakk til BMW samt klarlakk, begge like vanskelig. Noen som kan si hva jeg evt. gjør feil.
HP18.04.2021Upassende?
Loew-Cornell Fine Line Painting PenFyller enkelt steinsprutFungerte ok med litt hjelp av medfølgende rensenål når det gjaldt påføring av lakk. Klarlakken syntes jeg fungerte veldig dårlig igjennom denne, veldig vanskelig å få igjennom det lille hullet i pennen. Men resultatet ble nok bedre med denne en å pensle på lakk.
Loew-Cornell Fine Line Painting PenFyller enkelt steinsprutDenne gikk i søpla etter kort tid. Lakken var vanskelig å få igjennom, måtte hele tiden hjelpe til med den nåla til å rense med. Prøvde å rengjøre den og begynne på nytt flere ganger. Ser mange får det til, skulle gjerne vist om magien. Terninkast 1 fra meg, selv etter å se flere videoer om hvordan den brukes, jeg fikk det ikke til.
Loew-Cornell Fine Line Painting PenFyller enkelt steinsprutHar prøvd , flere ting . Til steinsprutskader . Ingenting slår kombinasjonen Loew-Cornell sin lakkpen sammen med bordlupe .
132190