Gloss Factory Alle Felgrens Alle 3 typer felgrens samlet

Gloss Factory Alle Felgrens

Alle 3 typer felgrens samlet

Varenr: 172204_bun
329,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Her har vi samlet de 3 typer felgrens som dekker hele pH-skalaen. Fra syrebasert opp til pH nøytral opp til alkalisk. Hver felgrens til sitt formål.

 

Den sterkeste - nederst på pH skalaen
Gloss Factory Beist Felgrens, 750 ml.

Gloss Factory Beist Felgrens er en felgrens på nedre del av pH skalaen. Dvs. en meget kraftig felgrens som vil løse de fleste utfordringer du har på felgene. Enten det er fastbrent bremsestøv, sot som har satt seg skikkelig godt fast eller organisk søle og skitt som sitter hardt fast. Gloss Factory BEIST felgrens er løsningen når du står fast.

 

Gloss Factory BEIST Felgrens ligger ned mot 2 på pH skalaen. Den er tixotropisk, dvs. at den er tykkflytende og henger godt på vertikale flater. Dette betyr at den får tid til å jobbe seg inn i, og løse opp skitten. Den har en sterk rød farge, som gir deg full oversikt på hvor du sprayer. Gloss Factroy BEIST Felgrens er en skikkelig kraft-kar, som biter godt fra seg og rydder opp i utfordrende felger.

 

 

Den nøytale - midt på skalaen
Gloss Factory Felgrens Hybrid, 500 ml.

Gloss Factory Felgrens Hybrid ligger ca. midt på pH skalaen, og er en "nøytral" felgrens fra flaska med pH på ca. 7. Den er effektiv mot flyverust/metallpartikler og olje/asfaltrester.

 

Gloss Factory Felgrens Hybrid inneholder fargeindikator, som viser tydelig at den løser opp flyverust/bremsetøv. Dessuten er den petrokjemisk, slik at du også der at olje- og asfaltrester løser seg opp i samme operasjon med sin brun/sorte farge.

 

Den alkaliske i toppen av pH-skalaen
Gloss Factory Felg og Dekkrens, 1 liter

Gloss Factory Felg og Dekkrens er en høy alkalisk og effektiv felg og dekkrensrens.

 

Gloss Factory har laget en felg og dekkrens som ikke bare er utrolig effektiv på felgene men også rengjør dekksidene i dybden. Denne felg og dekkrensen fjerner selv den vanskeligste gulningen på felgene samtidig som den er utrolig skånsom grunnet den ikke inneholder syre.

 

Produktet er også laget for å rengjøre dekksidene ekstremt effektivt. Spray rikelig på dekksidene og bruk en børste til å hjelpe. Du vil umiddelbart se at du fjerner den brune hinnen på dekket. Gjør dette frem til skummet du skaper ikke blir brunt og du har rene dekksider.

 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
184066