Komplett rens og impregnerings kit Rens & impregner alt av stoff og tekstil

Komplett rens og impregnerings kit

Rens & impregner alt av stoff og tekstil

Varenr: 170841_bun
599,-Kampanjepris
Veil.799,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Komplett kit for rengjøring av skitne tekstiler som f.eks. matter i bilen. Her har du alt du trenger for for grundig vask og imprignering. Inkludert en smart børste til å sette på drillen for rask, effektiv effekt.

 

 

Gloss Factory Tekstilimpregnering

Gloss Factory Tekstilimpregnering egner seg til alle overflater som er laget av tekstil. Enten det måtte være bilseter, jakker, cabriolet, stoffmatter eller andre oveflater.

Gloss Factory Tekstilimpregnering vil gi en vann- og skittavisende overflate som hjelper til med å holde overflaten ren. Samtidig vil tekstilimpregneringen gjøre rengjøringen enklere i ettertid da skitten ikke får mulighet til å trekke like langt ned i stoffet.

Produktet gjør overflaten vannavisende som gir deg en sjanse til å tørke opp eventuell kaffesøl, is eller annet som ikke egner seg dypt ned i stoffet på setene dine. På utvendig overflater vil det bidra til å beskytte mot sol, regn, surt nedbør og fugleskitt blant annet.

Slik bruker du Gloss Factory Tekstilimpregnering

  1. Rengjør tekstiloverflaten og sørg for at det har tørket helt opp.
  2. Påfør et jevnt lag og jobb produktet jevnt inn i stoffet med en myk børste.
  3. La produktet tørke naturlig i 1 time
  4. Påfør deretter på et nytt jevnt lag av tekstilimpregneringen og la det lufttørke til det er helt tørt.

Gloss Factory Børste til Drill

Gloss Factory Børste til drill er en myk og skånsom børste til å sette på drillen din. Dette gir deg mulighet til å rengjøre flere type overflater kjappere og mer i dyben.

Har du noengang brukt en drillbørste vil du savne den hver gang den ikke er tilgjengelig. Gloss Factory Børste til drill vil hjelpe deg til å rengjøre mer i dybden av tekstilfibrene, plastikken og gummien du rengjør. Børsten egner seg utrolig godt til å rengjøre seter, matter, dørpaneler eller andre overflater du måtte ønske.

Chemical Guys Lightning Fast

Chemical Guys Lightning Fast Stain Extractor er en høykonsentrert flekkfjerner for stoff, tekstil og tepper. Lightning Fast fjerner flekker og merker etter kaffe, fett, skitt, vin og dyr samtidig som den fjerner alle spor etter bakterier med aktive enzymer.

Turisimo Detailing brush #18

Turisimo Detailing Brush er en detailerkost av ypperste kvalitet.

Detailing Brush fra Turisimo blir fremstilt som og er noe av det ypperste innen detailerkoster i bransjen. Innpakningen kan minne om noe langt dyrere med sin flotte eske, utskjært plass for børsten i esken og rød velvet lignende stoff rundt gir deg en kvalitetsfølelse uten like.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
182556